MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır”a sosyal medya hesabından tepki gösterdi. MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan sosyal medya hesabından şu şekilde tepki gösterdi; Siyasetin onuru ve nezaket çerçevesi içerisinde yürütülmesi,...
21.03.2025
0
Göz damlası oruç bozar mı? Türk Oftalmoloji Derneği göz damlası kullanması gereken hastalar için önemli bir açıklama yaptı.
07.03.2025
0
Cumhurbaşkanlığından Mobbing Genelgesi ! 6 Mart 2025 Tarih 32833 sayıyla Resmi Gazetede yayınlanan “İş Yerlerinde Psikolojik Tacizin (Mobbing) önlenmesi” ile ilgili 2025/3 sayılı genelge yayınlandı.
07.03.2025
0
Suriyeli mülteciler tarafından kaçak yollarla Saka kuşlarının avlanması, Türkiye’de doğal yaşamı tehdit ediyor. Saka kuşlarının avlanması ve satılması yasak olmasına rağmen, mülteciler Türkiye'de insanlık dışı yöntemlerle kuşları yakalayıp satmak için ülkelerine götürüyorlar.
07.03.2025
0

MANAVGAT BELEDİYESİ ŞEHİT MUSTAFA ŞEN İÇİN MEVLİT OKUTTU

MANAVGAT BELEDİYESİ ŞEHİT MUSTAFA ŞEN İÇİN MEVLİT OKUTTU
Yayınlama: 06.05.2024
8
A+
A-

Manavgat Belediyesi Şırnak’ın Kayaboyun köyünde askeri aracın devrilmesi sonucunda Şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen için memleketi Manavgat’ın Çakış mahallesinde mevlit-i şerif okuttu.

Manavgat Çakış mahallesinde öğle namazı öncesi okunan mevlide, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, devlet erkanı, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Mevlitte başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen ile tüm şehit ve gaziler için dua edildi. İlahiler okunan, dualar edilen programın ardından cemaate mevlit yemeği dağıtıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, vatanı için canlarını feda eden şehitlerin en yüksek mertebeye ulaştığını söyledi. Başkan Kara, “Okunan Kur’an tilavetleri ve edilen dualar başta Mustafa evladımız olmak üzere vatan ve millet uğruna gözünü kırpmadan hayatını veren tüm şehit ve gazilerimizin ruhlarına gitsin. Bizler bu ülkede huzurlu yaşayalım diye, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin görevini yapan, gecesini gündüzüne katan, binbir fedakarlıkla bu milletin güvenliğini sağlayan tüm şehitlerimize huzurlarınızda bir kez daha Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Onlar en yüksek mertebeye ulaştılar. Bu kahraman evlatlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır, onlar her zaman başımızın tacıdır.” ifadelerini kullandı.

Mevlit programı sonrası Başkan Kara, şehidin ailesi ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.