Psikoloji alanının bireyler ve toplum üzerindeki etkisinin her geçen gün arttığını vurgulayan İstanbul Rumeli Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Şimşek, bölümün sunduğu fırsatlar ve eğitim kalitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ömer Faruk Şimşek, “Psikoloji, günümüzde sadece bireylerin ruh sağlığını anlamak ve iyileştirmekle kalmayıp, aynı zamanda...
10.09.2024
0
DİJİTAL DÖNÜŞÜME GÜNEŞ ENERJİSİ DESTEĞİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU: -“TÜRKSAT, ENERJİSİNİ GÜNEŞTEN ALACAK. 131 DÖNÜMLÜK DEV GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ BİR YILDA 15 MİLYON KWH ENERJİ ÜRETECEK” -“SANTRAL, TÜRKSAT’IN ANKARA’DAKİ TÜM YERLEŞKELERİNİN ENERJİ İHTİYACININ TAMAMINI KARŞILAYACAK, YILDA 60 MİLYON TL TASARRUF SAĞLAYACAK” -“İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELE ÇERÇEVESİNDE YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARININ...
10.09.2024
0
Koroner arter hastalıkları, kalbe kan sağlayan damarların tıkanması veya daralması sonucu ortaya çıkar ve kalp krizi gibi ciddi sorunlara yol açabilir. Bu hastalıklarda en sık başvurulan tedavi yöntemlerinden biri **koroner bypass ameliyatı** ve **koroner stent işlemidir**. Ancak, Prof. Dr. Nevrez Koylan’ın uyarısına göre bu işlemler sonrası “motoru sıfırladık” yanılgısına düşmemek...
10.09.2024
0
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, Antalya Milletvekillerimiz Aliye Coşar, Cavit Arı, Aykut Kaya, Manavgat Belediye Başkanımız Dr. Nefi Kara, İl Kadın Kolları Başkanı Necla İnci Bayrak, Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Öztürk ve partililerimiz ile birlikte 2024-2025...
10.09.2024
0

TÜRK MİLLETİ BİR OLUNCA ÇOK GÜZEL.

TÜRK MİLLETİ BİR OLUNCA ÇOK GÜZEL.
Yayınlama: 29.01.2024
Düzenleme: 16.04.2024 18:42
5
A+
A-

Türk Milleti tarih boyunca ne zamanki bir ve bütün olmuş ise hep muzaffer olmuştur.

Dün Malazgirt de, Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz ihanetinde Türk Milleti Vatan savunmasında tek vücut tek ses halinde bir ve beraber omuz omuza yedi düvele karşı hep zaferle çıkmıştır.

Suriye Hareketinde Afrin Operasyonunda yine yedi düvele karşı aynı ruh ve heyecan içinde Ordumuzun yanında dik durarak Dünyaya meydan okuduk.

Unutmayalım ki Anadolu son kaledir.

***

Türk Ordusu İslam’ın Son Ordusudur. Türk Milleti İslam’ın son bayraktarıdır.

Bundan sonrada, Her konuda Devletçe Milletçe tek yumruk olmalıyız. Her türlü hıyanete karşı dimdik karşı durmalıyız. Biz ki Osmanlı’nın enkazından doğrulup 7 düvele diz çöktürmüş bir milletiz.

Milli Gücümüzü, bilim, akıl, cesaret, kardeşlik, tarih bilinci, imanımız ve Milli Vicdanımız ile birleştirip Tüm kardeş-akraba millet ve topluluklar ile birlikte Büyük Türk Birliğine doğru cesurca, kararlılıkla ve dimdik TURAN’I Kurup KIZILELMA’ ya yürümeliyiz.

***

Emperyalistler ve işbirlikçileri bizim Oğuz, Kazak, Kırgız, Azeri, Türkmen, Özbek, Tacik, Uygur, Tatar, Çuvaş, Yakut, Balkar, Karay, Altay, Gagavuz, Başkurt, Kürt… Kalmamızı, ayrışmamızı isterler.

Ortak adımızın Türk olduğunu kabul etmezler, TÜRK diyemezler, demek istemezler.

Bizi bize yabancılaştırmak ve duyarsızlaştırmak isterler. Türk’ü Türk’e, Müslümanı Müslümana kırdırmak isterler.

***

Onlar bizi moleküllerimize kadar ayrıştırmak- bölmek isterken, karşı koyabilmenin sadece ve sadece bir tek yolu vardır: Birbirimize kenetlenmek, birlik olmak

İşte bu yüzden birinci ve öncelikli hedefimiz Büyük Türk Birliğini kurmak olmalıdır.

Tek Devlet gerekmiyor büyük gemilerin gövdesi çok kompartımanlı yapılır Neden? Her biri tek başına da olsa yüzebilecek parçalar birleştirilir bir parçası su alsa da gemi batmasın diye biz de akraba millet ve topluluklarımız ile işte böyle bir birlik kurmalıyız.

Her biri hür ve bağımsız hepsi yek yürek, tek nefes, tek ses…

***

Ne ABD, ne Avrupa, ne Rusya, ne Çin, nede bizim Müslüman diye bağrımıza bastığımız Araplar ve Acemler bizim birlik olmamızı istemezler.

Hepsi de kendi menfaatlerine bakar.

Zaten çoğu emperyalizmin zokasını yutmuş kukla rejimlerce yönetilmektedir.

Türk ve Müslüman kimliğinin arkasına saklanmış o kadar çok hain, ajan ve provokatör var ki ortada, bunları şak diye ayıracak bir ayıraç da yok maalesef.

***

Düşman işgaline uğrayan İzmir’de, İstanbul’da azınlıklar ve hainlerin yaptıkları, tarihin henüz tozlanmaya başlayan sayfalarında ve anılarda ibret için durmaktadır ogünleri unutmayalım.

Bugün Fırsatını bulsalar aynı ihaneti yine yapmaya kalkarlar onun için güçlü ve birlikte olmalıyız.

Atalarımız ne güzel söylemiş Bir kez ihanet eden her daim ihanet eder uyanık olmalıyız. Allah memleketimizi Ordumuzu Bayrağımızı Korusun.

Allah bu vatanı bize yurt edinen tüm şehitlerimize gazilerimize rahmet eylesin Allah onlardan razı olsun inşallah.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.