Psikoloji alanının bireyler ve toplum üzerindeki etkisinin her geçen gün arttığını vurgulayan İstanbul Rumeli Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Şimşek, bölümün sunduğu fırsatlar ve eğitim kalitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ömer Faruk Şimşek, “Psikoloji, günümüzde sadece bireylerin ruh sağlığını anlamak ve iyileştirmekle kalmayıp, aynı zamanda...
10.09.2024
0
DİJİTAL DÖNÜŞÜME GÜNEŞ ENERJİSİ DESTEĞİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU: -“TÜRKSAT, ENERJİSİNİ GÜNEŞTEN ALACAK. 131 DÖNÜMLÜK DEV GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ BİR YILDA 15 MİLYON KWH ENERJİ ÜRETECEK” -“SANTRAL, TÜRKSAT’IN ANKARA’DAKİ TÜM YERLEŞKELERİNİN ENERJİ İHTİYACININ TAMAMINI KARŞILAYACAK, YILDA 60 MİLYON TL TASARRUF SAĞLAYACAK” -“İKLİM DEĞİŞİKLİĞİYLE MÜCADELE ÇERÇEVESİNDE YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARININ...
10.09.2024
0
Koroner arter hastalıkları, kalbe kan sağlayan damarların tıkanması veya daralması sonucu ortaya çıkar ve kalp krizi gibi ciddi sorunlara yol açabilir. Bu hastalıklarda en sık başvurulan tedavi yöntemlerinden biri **koroner bypass ameliyatı** ve **koroner stent işlemidir**. Ancak, Prof. Dr. Nevrez Koylan’ın uyarısına göre bu işlemler sonrası “motoru sıfırladık” yanılgısına düşmemek...
10.09.2024
0
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, Antalya Milletvekillerimiz Aliye Coşar, Cavit Arı, Aykut Kaya, Manavgat Belediye Başkanımız Dr. Nefi Kara, İl Kadın Kolları Başkanı Necla İnci Bayrak, Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Öztürk ve partililerimiz ile birlikte 2024-2025...
10.09.2024
0

Büyükşehir’de neler mi oldu!..

Büyükşehir’de neler mi oldu!..
Yayınlama: 16.05.2024
7
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek göreve geldiğinden bu yana birçok daire başkanını görevden alarak yerine yeni isimleri atadı. 
Bu konuda dün biraz da imalı bir yazı kaleme almıştım ya.,
Sanki tatil ilçelerimize gidebilmek için kendime yer arıyorum arkadaş!..
Bazı mübarekler son 6 yıldır baş gösteren gelişmeleri o kadarmış gibi bir çıktı, “Eeee. O kadarcık da olsun” demezler mi?
Düşünsenize “Cık.”
O zaman konuyla ilgili şöyle bir Büyükşehir sörfü yapalım mı?
2024’te olacaklardan ziyade geçmişe direksiyon kıralım isterseniz. 
Olur.,
Siftah 2019’da seçimi kazandıktan 8 gün sonra yapıldı.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı görevden alınarak özel kaleme verilmesiyle başladı.
Emlak İşleri Daire Başkanı Mevlüt Özdemir’de  görevden alınarak özel kalem kadrosuna  alındı. 
Antalya Büyükşehir belediyesi resmi sitesinde  Muhtar İşleri Daire başkanı olarak Uğurcan Ecemiş’in adı yayınlanırken Mehmet Balık’ın daire başkan vekilliği 5 gün sürmüş oldu. 
İşte görev değişiklerinde bazı örneklemeler. 
Genel Sekreter Birol Ekici kendi isteği ile ayrılarak Türkiye Belediyeler Birliğinde genel sekreter olarak göreve başladı. Ardından Kırklareli Valisi oldu.
Büyükşehir Belediyesi’nde ilk kez bir kadın genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Sanem Öztürk seçimden sonra Bursa Sağlık İl Müdürlüğü’ne kadrosunu nakil ettirerek mühendis olarak göreve başladı.
Bedrullah Erçin, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcısı olarak göreve başladı. Sonra emekli oldu.
İnsan kaynakları daire başkanlığı görevini yapan Osman Öz uzman kadrosuna atanıp hayvanat bahçesi yanındaki Kepezaltı Asmek’e gönderildi. Şu sıralar yeni Sanayi tarafında işe gidip geliyor. 
Mustafa Emekli Muhtarlık Daire başkanlığından uzman kadrosuna atanıp Boğaçayı park bahçeler atölyesine gönderildi. 
Zülfü Çelik kültür daire başkanlığından uzman kadrosuna atanıp Döşemealtı Asmek’e gönderildi.
Ayşe Üstündağ sosyal hizmetler daire başkanlığından alınıp uzman kadrosuna atanarak çakırlarda bulunan kırsal hizmetlere gönderildi. 
Dr. Hatice Kayrakçı sağlık daire başkanlığından hekim kadrosuna atanarak sağlık işleri emrinde cenaze işlerine verildi. 
Hülya Atalay Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan uzman kadrosuna atanarak özel kalem emrine verildi.
Alev Aslangiray Asmek Şube Müdürlüğü’nden Gazipaşa’ya ASMEK görevlisi olarak gönderildi. 
İlçe hizmetleri daire başkanlığına bağlı; Elmalı şube müdürü Mahmut Cevat yazıcı İbradı’ya şube müdürü emrinde görevlendirildi. Kemer şube müdürü Kahraman Uraz, Akseki Şube Müdürü emrine verildi. 
Asmek koordinatörü Nalan Şenli İbradı’ya gişe görevlisi olarak görevlendirildi. 
Yazı İşleri Daire Başkanı Timuçin Bayraktar (diğer daire başkanları gibi uzman olarak değil) daire başkanı kadrosunda kalmak üzere Eğitim Şube Müdürlüğü’ne görevlendirildi.
Ekdağ genel müdürü Didem Bozkurt Erkış Kültür ve Turizm bakanlığına mimar olarak nakil oldu. 
Tarımsal hizmetler Daire Başkanı Murat Demir emekli oldu.
Satın Alma Müdürü Alper Aslan müdürlükten alınıp kırsal hizmetlere, yine İdari İşler Müdürü Mesut Özcan görevden alındı.
Taşınır Mal Şube Müdürü aynı zamanda Bem-Bir-Sen Sendika Şube başkanı Salih Erdem imar daire başkanlığına düz memur olarak atandı.
Teknik Hizmetler Müdürü Duygu Bahşi Fen İşlerine grafiker olarak görevlendirildi.
Ayrıca Döşemealtı’ndan Asat ve Büyükşehir işçi personeller Alanya ve Gazipaşa ve Korkuteli’ne Manavgat’tan çok sayıda işçi personel Kumluca, Demre ve Kaş gibi uzak ilçelere gönderildi.
Bunlar yaptığımız araştırmalarda karşımıza çıkanlar ya da bizde olan bilgiler. Yani eksiğimiz çok eminim fazlamız kesinlikle yok.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.