Her yiğidin farklı bir yoğurt yemesi vardır ama bu yönetim siyasette farklı algı yaratmaya başladı. Alışılmışlıkların dışında Antalya siyasetine yeni bir yönetim anlayışı koydular.
MHP’nin ve ülkü Ocaklarının düzenlediği programlara katılmışlığım çoktur. Ama bu defa MHP İl Yönetimi düzenledikleri yemekle her tarafa çok yönlü mesaj verdiler. Bu yönetim hem MHP’liyiz hem Ülkücüyüz mesajı vererek ders alması gerekenlere gerekli dersi vermeye devam edecek gibi görünüyor.
Önceki gün düzenlenen yemekten bahsetmek istiyorum.
İyi ve profosyonel çalışılmış bu programda hiç aksaklık olmadan sanki beş yıldızlı rezervasyonlu beş yıldız bir otel salonuna gelmiş gibi hissettim.
KAÇEP sorumluları davetlileri kapıda güler yüzlü bir şekilde karşılarken, misafirler için önceden ayrılan masalarda kargaşa yaşanmadan yerleştiler.
Salon zaten programın atmosferine göre önceden süslenmmiş. Ses ve görüntü sistemleri sahnede yerini almış ve misafirler için özenle hazırlanmış.
Ev sahibi il yönetiminin tam kadro misafirleri karşılayıp sohbet etmeleri misafirleri yerleştirdikten sonra programın daha öncede söylediğim gibi beş yıldızlı atmosferde başlaması içerdeki ambiansın pozitif olması dikkatimi çekti.
Türkiye genelini bilmiyorum ama Antalya’da ilk defa böyle yemekli konserli ve bin kişilik seçkin davetlenin katıldığı bir programa tanık oldum. Devlet sanatçısı Çiğdem Gürdal ekibiyle birlikte Ankara’dan Antalya’ya gelmiş.
Partide geçmişte emeği geçen İl başkanları, eski yöneticiler, Kamu-sen temsilcileri, TÜRKAV yönetimi, Ülkü Ocakları programa katılırken, sahnede devleşen Çiğdem Gürdal ekibiyle MHP’lileri büyüledi. Gürdal sahnede rüzgar gibi eserken, dançı ekiplerinin özenle hazırlanmış kostümleri geceye renk kattı.
Ülküde Birlik, Gönül Seferberliği buluşmasında hakikaten MHP yönetimi davetlilerin gerçekten yüreklerini fethetti.
MHP Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan ve MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, geceye katılan misafirlerle tek tek hasbihal etti.
Davetlilere hitap eden MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Terörsüz Türkiye vizyonunu vurgularken, Anadolu irfanının temsilcisi Hacı Bektaş Veli’nin “İncinsen de incitme” sözünü hatırlatarak, devletin birleştirici gücünün önemini vurguladı.
Milletvekili Durgun, geçmişteki çözüm sürecinin ihanet süreci olduğunu ama bugünkü terörsüz Türkiye vurgusunun ise bir anlaşma olmadığını bugüne kadar da ortaya atılan tüm iddiaların bugün boşa çıktığını söyledi.
MHP Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan, Ülkemiz 40 yıldır terörle mücadele ediyor. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Ama şunu unutmamalıyız: Yılanın kuyruğu Türkiye’de ise başı yurt dışındadır. Siz kuyruğunu kesseniz de başı orada olduğu sürece tekrar geliyor. İçeride terörü bitirmiş olabiliriz ama her tarafımız ateş çemberi. Bu nedenle güçlü bir Türkiye inşa etmek zorundayız diyerek MHP’nin terörsüz Türkiye vurgusundaki kararlığını gösterdi.
Ev sahibi MHP İl Yönetiminin toplantının başından sonuna kadar sorunsuz bir şekilde devam etmesi için tam kadro salonda yer alması misafirlerin günün anısına hediye vermesi yemeklerin aksamaması için büyük bir mücedele verdi.
Birlikte gelecek, birlikle gelecek sloganıyla yola çıkan MHP yönetiminin gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaybedecek bir kişi olmadığının mesajını özenle vurguladı.
Evet bu yönetim iddia ediyorum, görev sürelerince çok güzel çalışmalar yaparak Antalya’da güzel izler bırakacak.