Antalya Barosu Olağan Genel Kurulu Toplantısı ve Seçimleri 12 Ekim 2024 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından 19-20 Ekim 2024 tarihinde Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak. Türkiye’nin dördüncü büyük barosu olan Antalya Barosunda bu yıl 8 bine yakın avukat oy kullanacak. Mevcut başkan Av. Hüseyin Geçilmez tekrar aday olmazken; seçimde...
14.10.2024
0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Vatandaşa devlet nerede dedirtmeyeceksiniz. Halktan, sokaktan, esnaftan,işadamından, köylüden, çiftçiden kopuk idareci profiline tahammülümüz yoktur. Koltuğuna güç itibar kazandırmak yerine koltuğundan güç devşirenlere müsamahayla bakamayız” derken Akdeniz Üniversitesinde şimdi de daha önceki yönetimler döneminde kadroya alınanlara beden işçisi sigorta dayatması gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bürokratlara net bir...
14.10.2024
0
Son yapılan ankette “Bu pazar milletvekili genel seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz?” sorusuna katılımcıların yüzde 33,1’i CHP cevabını verdi. Türkiye’nin gündeminde erken seçim tartışmaları var… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim tartışmalarına noktayı koysa da muhalefetten gelen çağrılar nedeniyle kamuoyu araştırma şirketleri, bu kapsamda çalışmalarına devam ediyor. Son...
10.10.2024
0
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, “Türkiye’den Lübnan’a Türk vatandaşlarını tahliye etmek için yollanan gemiye önce yabancı uyruklular alındı ve kavga çıktı” iddialarını yalanladı. İsrail’in Lübnan’a saldırıları sürerken, Türkiye büyük bir tahliye operasyonu gerçekleştirdi. Lübnan’da yaşayan Türk vatandaşlarının başvurusu üzerine tahliye işlemlerini gerçekleştirmek üzere TCG Bayraktar ve TCG Sancaktar, Beyrut Limanı’na ulaştı. Beyrut...
10.10.2024
0

KOCAGÖZ’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KOCAGÖZ’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Yayınlama: 17.04.2024
31
A+
A-

Saygıdeğer Kepezli Hemşehrilerim,

Rahmet ve bereket dolu Ramazan ayını geride bırakarak bir kez daha bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günler, dayanışmanın ve birlik beraberliğin en güzel örneklerini bizlere sunuyor.

Ramazan boyunca binlerce hemşehrimizle bir araya gelerek iftar sofralarında buluşmanın gururunu yaşadık. Sofraların paylaşıldığı, sevgilerin büyüdüğü bu özel ayı geride bırakırken, bayramın coşkusunu hep birlikte kutlayacağız.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesindeki inanç, irade ve kararlılığıyla yürüdüğümüz seçim sürecini, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.

31 Mart yerel seçimlerinde gerçekleşen zaferimiz, siz değerli hemşehrilerimizin destek ve katkılarıyla mümkün oldu. Büyük bir hayalin gerçeğe dönüşmesi, demokratik sürecimizin en güzel örneklerinden biri olarak tarihe geçti. Bu gururu bizlere yaşatan, bizi her zaman destekleyen ve güvenen Kepezli hemşehrilerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelecek 5 yıllık süreçte, birlik ve beraberlik içinde Kepez’imizi büyük bir dönüşüme taşıyacağız. Hep birlikte, Kepez’in yeniden doğuşuna tanıklık edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazan’da edindiğimiz güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak dayanışma ve hoşgörü ikliminin ülkemizde hüküm sürmesini ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.