MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır”a sosyal medya hesabından tepki gösterdi. MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan sosyal medya hesabından şu şekilde tepki gösterdi; Siyasetin onuru ve nezaket çerçevesi içerisinde yürütülmesi,...
21.03.2025
0
Göz damlası oruç bozar mı? Türk Oftalmoloji Derneği göz damlası kullanması gereken hastalar için önemli bir açıklama yaptı.
07.03.2025
0
Cumhurbaşkanlığından Mobbing Genelgesi ! 6 Mart 2025 Tarih 32833 sayıyla Resmi Gazetede yayınlanan “İş Yerlerinde Psikolojik Tacizin (Mobbing) önlenmesi” ile ilgili 2025/3 sayılı genelge yayınlandı.
07.03.2025
0
Suriyeli mülteciler tarafından kaçak yollarla Saka kuşlarının avlanması, Türkiye’de doğal yaşamı tehdit ediyor. Saka kuşlarının avlanması ve satılması yasak olmasına rağmen, mülteciler Türkiye'de insanlık dışı yöntemlerle kuşları yakalayıp satmak için ülkelerine götürüyorlar.
07.03.2025
0

Minik eller, büyük lezzetlere imza attı!

Minik eller, büyük lezzetlere imza attı!
Yayınlama: 24.04.2024
9
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında minik şefler Alanya Üniversitesi’nde birbirinden lezzetli kekler yaparak renkli ve eğlenceli bir gün yaşadılar.

Alanya Üniversitesi Aşçılık Programı tarafından düzenlenen etkinlikte, minikler aşçı şapkası ve önlüklerini giyerek mutfağa girdiler. Mutfakta ilk olarak kek hamurları yaparak pişiren minik şefler, sonrasında keklerini rengarenk süsleyerek ailelerine ikram ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen etkinlikte Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner minik şeflerle birlikte mutfakta buluşarak renkli görüntülere imza attılar. Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda miniklerimizi üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. 23 Nisanın coşkusunu onlarla birlikte bizlerde yaşıyoruz. Geleceğimizin emanetçileri miniklerimize bugün bizlerle oldukları için teşekkür ediyoruz. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Minik eller büyük lezzetler etkinliğinin koordinatörlüğünü üstlenen Aşçılık Programı Bölüm

Başkanı Öğr. Gör. Selma Lubabe ERDOĞAN; 23 Nisan kapsamında küçük şeflerimizi mutfağımızda ağırlamaktan büyük zevk aldık. Minik elleriyle büyük lezzetlere imza attılar. Bugün burada olup bizlerle bu günü kutladıkları için onlara ve ailelerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.