Fatih Gürbüz


Ülkücüler cezaevlerinde çürütülürken Adaletiniz neredeydi?..

Adalet olacaksa demokrasi kesinlikle şart katılıyorum.


Ömürlerinin yarısını sırf Ülkücü oldukları için cezaevlerinde geçirenlere adalet hiç bir şekilde uğramadı uğramaması içinde şartlar hep zorlaştırıldı nedense.

Aynı suçlardan cezaevlerinde yatan sol örgüt üyeleri birden fazla işledikleri suçlardan dolayı dosyaları cem edilip yanı birleştirilip on kişiyi öldürse de bir kişiyi öldürmüş şeklinde devlete karşı işlenmiş suçlardan yargılanıp kısa sürede cezaevlerinde bulunup yani ön kapıdan alınıp arkada kapıdan çıkartıldı....

Aynı suçları işleyen Ülkücüler tüm suçları ayrı ayrı işlenip organize örgüt üyelesi olarak yargılandılar.

Yanı aynı suçları işleyen solcular bir kaç yıl sonra çıktıkları cezaevlerinden sonra makam mevki sahibi olup, torun torba sahibi olurken ülkücüler daha yeni yeni cezaevlerinin demir parmaklıkların ardından çıkartılmaya başladı..

Kimse cezaevlerinde demir parmaklıklar arkasında çürüyen ülkücüleri geçen yılları dertlenmedi.

Kimse onlar için adalet aramadı.

Benim katillerim iyi senin katillerin tukaka mantığı işlerken, sözde ülkücüyüm ülkücü oylarını yeni partimde ben toparlarım diyerek makamlara oturanlarda o süreçte cezaevlerinde çürüyen arkadaşları için adaleti aramak yerine kıçlarını daşadıkları koltukları düşündüler.

Kimse Adalete peşinde koşmadı.

Şimdi ülkücüyüm diye gezip seçim günleri sandıkta üç hilale bakmadan sahte adalet arayanlar üç hilal karşıtlarına oy vererek olmayan davalarına ettikleri ihaneti kendilerince gizlediler.

Adalet aranacaksa geçmişe bakmak, adalet aranacaksa adalet savunucuların haksızlık karşısında söyledikleri sözlere bakmak gerekir...

Şimdi adalet peşinde koşanlara ve o koşanların arkasına takılanlara baktığımızda dün nasıl bir oyun oynanıyorsa şimdi de aynı oyunlar oynayor.

Evet gerçekten adalet gelmesini istiyorsak değişim şart diyor ve farklı seslerin yükselmesi gerekiyor.

Demokrasi gelmesini istemeyenler, tuttukları köşe başlarını kimseye kaptırmamaya çalışıyor.

Tutulan köşe başları birileri için çok tatlı ve şehvet dolu.

Adalatin herkese uğraması için değişim kesinlikle olmalı

Söz konusu siyaset ve koltuksa sizin aradığınız adaletinizin batsın.