Fatih Gürbüz


Ahmet'den derde 'Deva' olmaz...

Günümüzde son zamanlarda ihanet kelimesini çok fazla duyar olduk.


En fazla da ihaneti siyasi arenada görüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde İP’lilerin kalemşörü sağa sola serseri mayın gibi saldıran Vehbi Kaya, bir siyasi hainin anatomik yapısını çok fazla çıkartamasa da kendisinin de yanlışa düştüğünü ama bir ismin de çok büyük yanlış içerisinde olduğunu açıklamış.

AK Parti içerisinde palazlanıp siyaseten bir akrep gibi davasını sokarak yeni kurulan partilere kaçanlar olduğuna şahit olmaya başladık.

Ama bu kaçışların çok fazla olmadığı gibi ses getirmeyecek birkaç isimden öte olmadığı da görülüyor.

Hatta AK Parti’den koparak kurulan iki partinin Antalya’da temsilcileri var mı yok mu o da belirsiz.

Belirsiz derken Vehbi Kaya bir ismin Deva Partisi’nin Antalya İl başkanı olacağını iddia etmiş.

Kepez Belediyesi Spor kulüp Başkanlığı gibi önemli bir konumda 10 yıl kadar görev yapan Ahmet Ünlüoğlu, geçtiğimiz yıl Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından kapının önüne konulmuş

10 yıl kadar bence sabırla bu isme sahip çıkılmış anlaşılan.

Bu kadar süre kulüp başkanlığı yapacaksın, hiçbir başarıya imza atamayacaksın, sporun hiçbir alanında başarılı olamayacaksın, korsan sahte ürün satışı gibi bir konuda marka hırsızlığı gibi mevzudan polis tarafından alınman sadece akıllarda yer alacak bunu da bir başarı gibi alkışlamak gerek.

O kadar yıl görev yapıp bir yıl önce kapı önüne konulan Ahmet Ünlüoğlu’nun Deva Parti’sinin Antalya İl Başkanı hatta kurucu il başkanı olacağı iddia edilmiş.

Bence de kurucu il başkanı olmalı…

 “Antalya’da önemli bir belediyenin kulüp başkanlığını 10 yıl yaptım ama bir yol alamadım. Size bu başarısızlığın öyküsünü siyasette nasıl yapılacağını uygulamalı olarak öğretmeye geldim” diyecek sanırım.

Ak Parti içerisinde barınıp bu partiyle var olan Genel Başkanları’nın ekonominin şöyle patronuyum böyle patronuyum diye övünürken, hatta mevcut ekonominin çökeceğini başarısız olacağını, hatta ve hatta ülke ekonomisinin düzelme ihtimalinin olamayacağını belirtmişti.

Ne oldu, ekonomiye içerden ayar vermeye ihanet etmeye çalışan kadrolar enselerinden tutularak kapının önüne konulunca mevcut ekonominin patronunun ne kadar milli olduğunu görmüş olduk.

İpleri başkalarının elinde olanların siyasette başarısız olacağı yaptığı açıklamalarla bile kendisini gösteriyor.

Milli konulardan uzak, ülkeye milli bakamayan bu güruh tabiî ki kendileri gibi acz ve ihanet içerisinde olanlar, kadrolarını da kendilerine benzeyenlerle kurmaya çalışacaklar.

Keşke başarısızlar, toplum tarafından sevilmeyenlerin biraya gelip oluşturacağı kadrolar yola çıksın ki amaç toplum tarafından bilinsin.

Ahmet Ünlüoğlu, emin ol senin genel başkanını da sevmezdim seni de sevme ihtimalimiz zaten yok.

Evlat olsan kesinlikle eldivenle bile sevilmezsin…