-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Yılbaşı pazarı geliri eğitime dönüştü
Isparta’da yılbaşı pazarı geliri eğitime dönüştü, Emir Karaca’nın adı bilişim sınıfında yaşayacak.
ISPARTA - BHA
TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) tarafından organize edilen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı etkinliğinden elde edilen stant gelirleriyle, Eğirdir İrfan Kaynak Ortaokulu’na Bilişim Teknolojileri Sınıfı kazandırıldı. Oluşturulan sınıfa, Isparta 32 Spor’un eski teknik direktörü Hakan Hayati Karaca ve TOBB Isparta KGK Üyesi Tuba Karaca çiftinin 15 yaşında hayatını kaybeden oğulları Emir Karaca’nın ismi verildi.
TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından geleneksel hale getirilen ve geçtiğimiz yıl 12-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, her yıl toplumsal fayda sağlayan projelere destek olmayı sürdürüyor. Bu yılki etkinlikten elde edilen gelirlerle Eğirdir’deki İrfan Kaynak Ortaokulu’nda öğrencilerin dijital becerilerini geliştirecek modern bir Bilişim Teknolojileri Sınıfı oluşturuldu.
Emir Karaca Bilişim Teknolojileri Sınıfı’nın açılış törenine; Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Dede ve Şakir Uygun, TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Özdemir, kurul üyeleri ve okul yönetimi katıldı.
Açılışta konuşan TOBB Isparta KGK Başkanı Dilek Özdemir, “Kadın girişimcilerimizin emekleriyle düzenlediğimiz Yılbaşı Pazarı’nı her yıl anlamlı ve kalıcı bir projeyle taçlandırıyoruz. Bu yıl elde edilen gelirle öğrencilerimizin teknolojiye erişimini artıracak bir bilişim sınıfı oluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Sınıfımıza ismini verdiğimiz Emir Karaca’yı rahmetle anıyor, ailesine sabır diliyoruz. Bu sınıfın, Emir’in adını yaşatırken yüzlerce öğrencinin geleceğine ışık tutacağına inanıyoruz.” dedi.
Açılışın ardından protokol üyeleri ve davetliler, oluşturulan Bilişim Teknolojileri Sınıfı’nı gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Program kapsamında öğrencilerin birinci dönem karneleri de protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Kocaeli'de penaltı tartışması: Selçuk İnan kulübeyi soyunma odasına götürdü
Manavgat’ta Sözen soruşturması genişliyor: 12 kişi tutuklandı
Trafik polislerine zorlu parkurda sürüş eğitimi veriliyor
Bakan Memişoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Emine Erdoğan’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Uzm. Dr. Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Bakan Bayraktar: Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için aramalar sürecek
İran Kızılayı: 36 bin sivil birim hasar gördü
Beşiktaş’a yeni şort sponsoru: Anlaşma sağlandı
Kent Konseylerinden Fatma Şahin’e ziyaret
Tüketici şikayetlerinde ayakkabı ve giyim zirvede
Yüksek hızlı trenlerde yolcu sayısı 110 milyona ulaştı
Isparta'da kentsel dönüşüm süreci başladı
MHP Milletvekilleri ve MYK üyeleri Beşiktaş Başkanı Serdar Adalı'nın Ankara İftarında Bir Araya Geldi
Yurt dışına kaçan 45 firari suçlu Türkiye’ye iade edildi
Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri başladı
Kuzey Kore’den Japon Denizi yönüne çok sayıda balistik füze denemesi
Galatasaray, Başakşehir karşısında serisini sürdürmek istiyor
Türkiye’de bahar havası etkisini artırıyor
İzmir’de toplu ulaşıma zam: Yeni tarifeler 1 Nisan’da başlıyor
Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi pazartesi idrak edilecek
Diyarbakır’daki petrol arama sahası büyütülüyor
Emeklilerin bayram ikramiyesi ve maaş ödemeleri başladı
Diyarbakır’da tırda 81 kilo sentetik uyuşturucu yakalandı
Karagümrük yenilgisi sonrası Fenerbahçeli futbolculara tehdit mesajları
Meteoroloji uyarıdı: Sağanak, yoğun kar ve toz taşınımı geliyor
Aksaraylı iş insanından türkiye’nin yerli navigasyonuna destek
İskoçya Edinburgh’da büyük iftar buluşması
Yükleniyor



