-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen Erkan Şahin için anma töreni
8 Mayıs Çarşamba günü geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Göynük Atatürk İlkokulu Müdürü Erkan Şahin için okulda anma töreni düzenlendi.
Okulda düzenlenen anma törenine, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Semih Top, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, merhum Erhan Şahin’in ailesi ve sevenleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, öğretmenler ve yakın arkadaşları anma konuşması yaptı. Konuşmalar sırasında öğretmenler ve bazı öğrenciler göz yaşlarını tutamadı.
Kaymakam Ahmet Solmaz, anma töreninde yaptığı konuşmasında, eğitim camiasına baş sağlığı dileklerini ilettiğini söyledi.
Duyguları anlatmanın biraz zor olduğunu ifade eden Kaymakam Solmaz, “Ölüm hasreti bitmeyen bir duygu. Bu hasret insan öldükten sonra bitiyor. İyi bir insan vefat ettikten sonra en küçüğünden en yaşlısına kadar içi sızlıyorsa ve arkasından dua ediyorsa onun için kazanım var demektir. Merhum Erkan Şahin hocamızın yaptığı meslek çok değerli meslektir. Kendisiyle yaklaşık bir yıldır beraber çalışıyoruz. Kendisiyle en son 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda görüşmüştük. İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür. Kendisi öğretmenlik için yaşadı ki eğitim yolunda vefat etti. Eğitim camiamızın başı sağ olsun. Kendisini rahmetle anıyorum.” dedi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise merhum öğretmen Erkan Şahin’in kendisini her zaman güler yüzle karşıladığını hatırlatarak, “Okulun bir ihtiyacı olduğu zaman ‘Başkanım bunu ne yapacağız? Okulu siz yaptırdınız. Okulda bir şey bozuk olsa sevinir misiniz?’ diye sorardı. Beni boş tarafımdan yakalardı. Kendisi tam benim istediğim bir öğretmendi. Her zaman güler yüzlü biriydi. Gülen bir yüze kimse tüküremez. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Mesleğini en iyi şekilde yapan bir öğretmendi. Kendisi hakkında bu şekilde konuşma yapmak hiç aklımıza gelmezdi. Ruhu şad olsun.” diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ise merhum Erkan Şahin’i en son okulda gördüğünü ifade ederek, “Okulumuza bir hayırsever bağış yapacaktı. O kadar sevinçli ve mutlu olmuştu ki anlatamam. Okulu güzelleştireceğini söylemişti. En son üniversiteye derse gidiyordu. Benden izin istemişti ve diplomayı sizinle paylaşacağım demişti. Çok güzel bir insandı. Böyle anılmak çok güzel. Kıymetli çocuklar onun emanetini devam ettireceğiz ve okulumuzu güzelleştireceğiz. Erkan Şahin her zaman kalbimizde yaşayacak. Ruhu şad olsun.” ifadelerini kullandı.
Anma töreninde öğretmenler ve arkadaşları Erkan Şahin için çiçek bıraktı. Öğrencilerin okul müdürleri için yaptığı resimler ve yazdıkları duygu dolu notlar da okul önünde sergilendi.
Çelik: İHA ve SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmek beka meselesi
Devlet Bahçeli’den İlber Ortaylı için taziye mesajı
Kocaeli'de penaltı tartışması: Selçuk İnan kulübeyi soyunma odasına götürdü
Manavgat’ta Sözen soruşturması genişliyor: 12 kişi tutuklandı
Trafik polislerine zorlu parkurda sürüş eğitimi veriliyor
Bakan Memişoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Emine Erdoğan’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Uzm. Dr. Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Bakan Bayraktar: Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için aramalar sürecek
İran Kızılayı: 36 bin sivil birim hasar gördü
Beşiktaş’a yeni şort sponsoru: Anlaşma sağlandı
Kent Konseylerinden Fatma Şahin’e ziyaret
Tüketici şikayetlerinde ayakkabı ve giyim zirvede
Yüksek hızlı trenlerde yolcu sayısı 110 milyona ulaştı
Isparta'da kentsel dönüşüm süreci başladı
MHP Milletvekilleri ve MYK üyeleri Beşiktaş Başkanı Serdar Adalı'nın Ankara İftarında Bir Araya Geldi
Yurt dışına kaçan 45 firari suçlu Türkiye’ye iade edildi
Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri başladı
Kuzey Kore’den Japon Denizi yönüne çok sayıda balistik füze denemesi
Galatasaray, Başakşehir karşısında serisini sürdürmek istiyor
Türkiye’de bahar havası etkisini artırıyor
İzmir’de toplu ulaşıma zam: Yeni tarifeler 1 Nisan’da başlıyor
Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi pazartesi idrak edilecek
Diyarbakır’daki petrol arama sahası büyütülüyor
Emeklilerin bayram ikramiyesi ve maaş ödemeleri başladı
Diyarbakır’da tırda 81 kilo sentetik uyuşturucu yakalandı
Karagümrük yenilgisi sonrası Fenerbahçeli futbolculara tehdit mesajları
Meteoroloji uyarıdı: Sağanak, yoğun kar ve toz taşınımı geliyor
Yükleniyor



