MHP MYK Üyesi Mustafa Aksoy; MHP Milletvekili Aday Adayı oldu

MHP MYK Üyesi Mustafa Aksoy; MHP Milletvekili Aday Adayı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya eski İl Başkanı Mustafa Aksoy, Milletvekilliği Aday Adaylı için başvuru yaptı.

Güzel işlere imza attık

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Antalya eski İl Başkanı Mustafa Aksoy, Genel Merkez’de evraklarını teslim ederek Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Ülkücü Hareket içeresinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kendisine birçok görev verildiğini söyleyen Mustafa Aksoy, “Liderimize yakışır bir şekilde verilen her görevi başarıyla yapmaya çalıştım. Doğduğum büyüdüğüm ilçede Ülkü Ocakları Başkanılığı, Antalya Ülkü Ocakları Başkanlığı ve MHP Antalya İl Başkanlığı gibi şerefli görevleri başarıyla yapmaya çalıştım. Gece uyumadan gündüz yorulmadan ekibimizle birlikte güzel işlere imzamızı attık ” şeklinde konuştu.

İhanete karşı dim dik durduk

Antalya siyasetinde iz bırakan Aksoy, “Çok zor dönemlerden geçtik. İhanetlere uğradık. Ülkemizi bir takım terör örgütleri ele geçirmeye çalıştı. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli hiçbir ihanete geçit vermedi ve her zaman yanında dimdik durduk. Bu zor dönemlerde Antalya gibi bir önemli şehir liderimiz tarafından bize emanet edildi. Liderimizin her daim emrinde olduk ve antalya siyasetinde MHP olarak çok güzel izler bıraktık. Yeni yüzlerle tanıştık. Partimizi bölmeye çalışanlara inat büyüttük. Ve başarılarla dolu güzel çalışmalar yapıp parti binamızı parmakla gösterilecek şekilde inşa ettirip yeni yerine taşıdık. Siyasetteki tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmak adına MHP Milletvekili Aday Adayı olup şehrimize ve ülkemize dün olduğu gibi bugünde yarında hizmet için yola çıktık” dedi

Teşkilatımızla omuz omuza çalışacağız

MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun’un başarılı bir şekilde bayrağı taşıdığını belirten Aksoy, “İl başkanımızla aynı yönetimde görev yaptık. Benden sonra il başkanı olarak görev yapmaya başladı. Görev süresince ekibiyle gerçekten Antalya’da güzel işler yaptı. Ben MYK üyesi olduktan sonra da birlikte teşkilatımızın görev verdiği her yerde gururla çalışmalarımı yaptım. Aynı zamanda Genel Merkezimizin verdiği görevleri yerine getirip başka illerde de siyasi çalışmalara katıldım. Antalya teşkilatımızla dün olouğu gibi yarında omuz omuza çalışmalarımaza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Özgeçmiş

Mustafa AKSOY

Gazipaşa /Antalya- 1979, Yakup, Saniye

İlköğretim ve lise tahsilini Gazipaşa’da tamamladı. Askerlik vazifesini 2004 yılında yerine getirdi. 2021 yılında Uluslararası Vizyon Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

1998-2001 yılları arasında Gazipaşa Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, 2005-2009 yılları arasında Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 2009-2012 yılları arasında MHP Kepez İlçe Başkan Yardımcılığı, 2012-2015 yılları arasında MHP Antalya İl Başkan Yardımcılığı, 2015-2016 yılları arasında MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeliği, 2016-2019 yılları arasında MHP Antalya İl Başkanlığı görevlerini yaptı. 2021 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi olarak görevine devam etmektedir. Türkgücü Ülkü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ve halen aktif olarak Denetleme Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

Mustafa Aksoy evli ve iki çocuk babasıdır.