Lisanssız Antalyaspor bayrakları tepki çekti

Lisanssız Antalyaspor bayrakları tepki çekti

Antalyaspor'a gelir getirmek için başlatılan bayrak kampanyasında lisanssız asılan bayraklara futbolseverler büyük tepki gösterdi.

Antalyaspor Kulübü tarafından kulübe gelir getirmek Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi şehri ayağı kaldırmak için başlatılan kampanyada hedef 5 bin büyük bayrak olarak açıklanmıştı. Antalyaspor’un başlattığı bayrak kampanyası ile hem şehir merkezi ve ilçelerin dört bir yanının bayraklarla süslenmesini sağlayacak, hem de kulübe maddi gelir getirecek bir projeye imza atılan projeye Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz ise 100 büyük bayrak alarak açılışı yapmıştı.

Kırmızı beyazlı kulübün büyük önem verdiği bayrak kampanyasına Kepez Belediyesi 40, Döşemealtı Belediyesi 40, Muratpaşa Belediyesi 20, Konyaaltı Belediyesi 20, Kumluca Belediyesi 10, Manavgat Belediyesi 10, Kemer Belediyesi 5, Kaş Belediyesi ise 1 bayrak ile destek oldu” dedi. Antalyaspor’a destek veren 9 belediyenin haricinde ise geride kalan 11 belediyeden bayrak kampanyasına destek gelmediği açıklanmıştı. 

Antalyaspor’a gelir getirmesi için başlatılan bayrak kampanyasında, destek olunmadığı gibi lisanslı olmayan bayraklarında asıldığı görüldü. Bakkallar Odası binasına asılan ve üzerinde ‘Antalya Bakkallar Odası Antalyaspor’a başarılar diler. Başkan Şahin Aba’ yazısı bulunan bayrağın Antalyaspor lisanslı bayrağı olmaması dikkat çekti. Lisanssız bir Antalyaspor Bayrağını da Başkanlığını Mehmet Ali Alkan'ın yaptığı SS Şoförler Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi asmıştı. Bu iki başkanda lisanssız astıkları bayrakla sosyal medyalarından paylaştıkları resimle desteklerini açıklamıştı. Antalyasporlu taraftarlar sosyal medyalarından bu iki başkana tepki göstererek lisanssız bayrakları deşifre etti.