-
BIST 100
18348,68%0,11
-
DOLAR
46,44% 0,05
-
EURO
53,10% -0,30
-
GRAM ALTIN
6261,51% 0,92
-
Ç. ALTIN
10117,53% 0,31
Kepez’de Ramazan bereketi: 5 mahalle tek sofra
Kepez Belediyesi’nin 5 mahalleyi birleştiren ortak iftar sofrasında hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Mesut Kocagöz, “Biz Kepez’de sadece sofralar kurmuyoruz, gönüller de kuruyoruz.
Aynı sofrayı paylaştığımız her an, bu şehrin geleceğini birlikte inşa ediyoruz” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Ramazan ayı dolayısıyla Zafer Mahallesi kapalı pazar alanında düzenlenen iftar programında mahalle sakinleriyle buluştu. Zafer, Yükseliş, Özgürlük, Yeşiltepe ve Ulus mahallelerinden vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verdi. İftar öncesi alanı dolaşan Başkan Kocagöz, masaları tek tek gezerek hemşehrileriyle sohbet etti, çocuklarla yakından ilgilendi. Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan Başkan Kocagöz, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında sizlerle aynı sofrada buluşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
SOFRALARI BÜTÜTMEK BİZİM GÖREVİMİZ
Ramazan ayının paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu öğrettiğine değinen Başkan Kocagöz,”İşte biz Kepez’de tam olarak bunu yapıyoruz. Sadece bugünü değil, yarını da düşünen bir şehir inşa ediyoruz. Biz Kepez’de sadece hizmet üretmiyoruz; birlik üretiyoruz, umut üretiyoruz, gelecek üretiyoruz. Çünkü bizim için belediyecilik; sadece asfalt dökmek, bina yapmak değildir. Bizim için belediyecilik; kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir şehir kurmaktır. Biz göreve gelirken bir söz verdik: Kepez’de hiçbir vatandaşımız kendini sahipsiz hissetmeyecek. Bir evde ışık yanmıyorsa o kapıyı çalmak bizim görevimizdir. Bir sofrada eksik varsa o sofrayı büyütmek bizim sorumluluğumuzdur. Bir mahallede ihtiyaç varsa oraya ilk ulaşmak bizim vazifemizdir. Çünkü biz Kepez’i sadece yönetmiyoruz… Kepez’in yükünü birlikte omuzluyoruz. Biz bu şehre sadece söz vermedik, sözümüzü icraatla büyüttük” diye konuştu.
KEPEZ GÜÇLÜ ADIMLARLA BÜYÜYOR
Göreve geldiklerinden bu yana hayata geçirilen projelere de değinen Başkan Kocagöz, 7 ana başlıkta 105 projeyle yola çıktıklarını, 50 projeyi tamamladıklarını ve 11 projenin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Sağlıktan eğitime, sosyal dayanışmadan gençlik yatırımlarına kadar birçok alanda çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Başkan Kocagöz, yeni sağlık merkezleri açtıklarını, kent lokantalarıyla sofralara destek olduklarını, gençler ve kadınlar için üretim ve gelişim alanları oluşturduklarını ifade etti.
KEPEZ BİZİM AİLEMİZ
Konuşmasının sonunda Ramazan ayının dayanışma ruhuna dikkat çeken Başkan Kocagöz, İşte Ramazan ayı da bu dayanışmanın en güzel zamanıdır. Ramazan boyunca kurduğumuz her sofrada şunu görüyorum: Bu şehirde güçlü bir dayanışma ruhu var. Bu şehirde paylaşmayı bilen büyük bir aile var. Çocuklarımızın umutla büyüdüğü, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirdiği, büyüklerimizin huzurla yaşadığı bir Kepez için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü Kepez bizim ailemizdir. Bu şehir bizim sevdamızdır. Bu şehir bizim ortak geleceğimizdir. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Ramazan ayının Kepez’imize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
İftar programının ardından ayrıca Hacı Ali Uyaroğlu Camii’nde lokma dağıtımı gerçekleştirildi.
Ankara Üniversitesi Rektörü, Beypazarı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti
AKK toplumsal şiddete yönelik düzenlenen panele ev sahipliği yaptı
Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü: Beypazarı oldukça ziyaretçi alan bir yerdir
Adil Koçalan: Medya kuruluşları ülkemizin ortak hafızasını oluşturan en önemli kurumlardır
Eğitimci Hayat Aras: "Yakutistan'da Isıah (IHIAH) Bayramı"
İstanbul'da iki ilçede planlı su kesintisi uygulanacak
Battalgazi Belediyesi'nden esnafa temiz çalışma ortamı
28. Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali, 28 Haziran'da gerçekleşecek
Malatya'da genç girişimciler ödüllerini aldı
Yeşilyurt'ta yaz akşamları etkinlikleri aile şenlikleriyle başladı
İki haftalık uyuşturucu operasyonlarında binlerce şüpheliye işlem
UDSP yabancı dil sınavı için giriş belgeleri yayımlandı
Başkan Taşkın'dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz'a ziyaret
Malatya'da altyapı çalışmaları devam ediyor
Malatya'da yeni ulaşım aksı için çalışmalar hızlandı
Trabzon Beşirli’ye çocuklara özel külliye geliyor
AKK Başkanı Yılmaz Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Mehmet Akarca'yı ziyaret etti
AKK Ankara'ya İz Bırakanların konuğu İlhan Selçuk oldu
Mayıs ayı son 56 yılın en soğuk dönemlerinden biri oldu
Tunceli’de mantar ararken kaybolmayın! AFAD’dan hayati uyarı
Malatya’nın altın meyvesi için yol haritası belirlendi
Şehit babaları Babalar Günü'nde unutulmadı
HDH Medya 10. yıl gala gecesinde başarılar ödüllendirildi
Minguzzi’nin ailesine yönelik tehdit ve hakaret davasında karar verildi
Gazze'de can kaybı 73 bin 35'e ulaştı
İngiltere’de sıcak hava dalgası: Kırmızı alarm verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 103 yıllık cumhuriyetin en başarılı kadrosu olduk
Nurullah Öner, sahadan gelen talepleri projelere dönüştürüyor
AK Parti Baskil’de 100 kişilik kadroyla sahaya indi
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü’nden sıcak hava uyarısı
Yükleniyor



