16675,83%-3,15
43,75% -0,01
51,59% 0,00
7021,05% 0,11
11672,32% 0,25
Olumsuz hava şartları nedeniyle açılışı iptal edilen Kemer Kadınlar Belediyesi Kadınlar Lokali, Başkan Topaloğlu’nun yerel seçimler öncesi verdiği sözler arasında yer alıyordu.
Seçimlerde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam eden Başkan Topaloğlu’nun girişimleriyle Kemer’e kazandırılan ve kısa sürede kadınların buluşma noktası haline gelen Kadınlar Lokali’nde kadınlar, satranç, tavla, dama ve diğer oyunları da oynayarak vakit geçirebiliyor.
Kadınlar Lokali’nde altın günü düzenleyen vatandaşlardan Aynur Akın, yaptığı açıklamada, Kadınlar Lokali’nin çok güzel olduğunu belirterek, “Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Kemer’de kadınlar lokaline zaten ihtiyaç vardı. Altın günlerimizi yapmak veya güzel vakit geçirmek için harika bir yer oldu. Herkese hayırlı olsun.” dedi.
Vatandaşlardan Dilek Koran, Kadınlar Lokali’nin Kemer için hayırlı olması dileklerinde bulunduğunu ifade ederek, “Böyle bir sosyal tesisi Kemer’e kazandırdığı için başta Necati Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadınların burada çok güzel faaliyetler yapacağını düşünüyorum. Burası kitap etkinlikleri, davetler ve diğer etkinlikler için çok güzel bir yer.” diye konuştu.
Kemer Belediye Meclis Üyesi Sema Özdemir de Başkan Topaloğlu’nun her dediğini Kemer’de tek tek hayata geçirmeye devam ettiklerine işaret ederek, “Burası kadınlarımız için çok güzel oldu. Vatandaşlarımız günlerini, doğum günlerini, eğlencelerini ve diğer aktivitelerini burada yapabilecekler. Necati Başkanımıza ve meclis üyelerimize ayır ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çelebi de Kadınlar Lokali’nin kamu yararına açılarak Kemer’e kazandırılmasından dolayı çok mutlu olduğunu anlatarak, “Burası kadınlarımızın sosyalleşmesi için çok önemli bir yer. Başkanımızın bu hizmeti biz kadınların bir araya gelmeleri ve önemli günlerini burada düzenleyebilmelerini sağlıyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kemer Belediyemizi seviyoruz.” ifadelerini kullandı.
Türk Sanat Müziği Korosu Kadınlar Lokali’nde
Kemer’de Bahriye Kocadağ’ın çalıştırdığı Türk Sanat Müziği Korosu da çalışmalarını Kadınlar Lokali’nde gerçekleştirmeye başladı.
Koroyu çalıştıran Müzik Öğretmeni Bahriye Kocadağ, yaptığı açıklamada, “Kadınlar Lokali’ni duyduktan sonra o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Akın Bey ile görüştüm ve başkanlık makamından da olumlu sonuç alınca çalışmalarımızı burada yapmaya başladık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Türk Sanat Müziği Koro Üyelerinden Fatma Belkıs Alpaslan ise Kadınlar Lokali’nin Kemer’de yaşayan kadınlar için çok güzel bir hizmet olduğunu anlatarak, “Çok güzel düşünülmüş bir hizmet. Kadınlar burada arkadaşlarıyla güzel vakit geçireceklerdir. Yapımında emeği geçen başta Necati Topaloğlu Başkanımız olmak üzere meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.