-
BIST 100
15781,43%-0,17
-
DOLAR
44,46% 0,11
-
EURO
51,16% -0,10
-
GRAM ALTIN
6480,42% 0,98
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Kars 36 Spor maçında goller Kubilay Kaan Kundakcı’ya armağan edildi
Bölgesel Amatör Lig 21. hafta mücadelesinde Kars 36 Spor, kendi sahasında Murat 2020 Genç Spor’u konuk etti.
KARS - BHA
29 Mart 2026 Pazar günü saat 13.00’te başlayan karşılaşma, sadece sportif rekabetiyle değil, aynı zamanda duygusal anlarıyla da hafızalara kazındı. Mücadele, orta hakem Emrullah Tarhan’ın yönetiminde Kars Şehir Stadyumu’nda oynandı. Tribünlerde yerini alan taraftarlar, takımlarına destek verirken, kısa süre önce silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kars 36 Spor futbolcusu Kubilay Kaan Kundakcı da unutulmadı.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında yaşanan anlamlı anlar, stadyumda duygu dolu bir atmosfer oluşturdu. Kars 36 Spor’un 53. dakikada kazandığı penaltı atışını gole çeviren Hüseyin Çiray, gol sevincinde Kubilay Kaan Kundakcı’nın formasını havaya kaldırarak bu anlamlı golü takım arkadaşına armağan etti. Bu an, tribünlerden büyük alkış aldı. Maçın son anlarında bir penaltı daha kazanan Kars temsilcisinde, 90+4 dakikada topun başına geçen Hüseyin Çiray da meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Çiray da golün ardından aynı şekilde Kundakcı’nın formasını havaya kaldırarak vefa örneği sergiledi.
Futbolun sadece bir oyun olmadığını, aynı zamanda dostluk, vefa ve birlik duygularını da barındırdığını bir kez daha gösteren karşılaşmada, Kars 36 Sporlu futbolcuların sergilediği bu anlamlı davranış, hem takım arkadaşlarına hem de tribünlerdeki sporseverlere duygusal anlar yaşattı. Karşılaşma boyunca sahada mücadele üst seviyede olurken, skorun ötesinde verilen mesaj herkes için çok daha anlamlıydı. Kars 36 Spor camiası, genç yaşta hayatını kaybeden futbolcularını unutmadıklarını bir kez daha gösterdi. Kars futbol kamuoyu, Kubilay Kaan Kundakcı’nın anısını yaşatmaya devam ederken, bu tür anlamlı davranışlar sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.
Ordulu kadınlar, el emeği çarşıları ile güçleniyor
Diyarbakır’da öğrencileri taşıyan servis kaza yaptı: 15 yaralı
Giresun Göksu Travertenleri ziyarete açılıyor
Malatya Genç Girişimcilik Akademisi eğitime başladı
Başakşehir’deki kazada kalbi duran polis hayata döndürüldü
Türkiye 5G’ye geçiyor: Yeni dönem yarın resmen başlıyor
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlar yeniden normale döndü
Hallerde fiyat ve vergi usulsüzlük ağı ortaya çıkarıldı
Genç kadının ölü bulundu; 4 kişi gözaltında
Ankara'nın yeni yol haritası çizildi: 311 kritik karar
Katar Büyükelçisi'nden Isparta'da Şehit ailesine taziye ziyareti!
Kumluca'da hortum seraları vurdu
Alacabel'de kar kalınlığı 5 santime ulaştı
Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş
Giresun Millet Bahçesi inşaatı sona geldi
Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu kar ve yağmur uyarısı
Eczacıdan eczaneye kundaklama girişimi; vatandaşlar son anda engelledi
Tekno-Siyonizm ve genetik kuşatma: İnsanlık tehdit altında mı?
Türkiye Yazarlar Birliğinin 24. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti
Ankara Beypazarı yolunda gerçekleşen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
AK Parti Siirt heyeti’nden Bakan Çiftçi’ye ziyaret
2026 üretim yılı ÇKS ürün güncelleme süreci devam ediyor
Kars 36 Spor maçında goller Kubilay Kaan Kundakcı’ya armağan edildi
Kars 36 Spor’dan galibiyet: 2-0
Düzceli Tiyatro Sanatçılarından anlamlı "Vefa" programı
Isparta’da öğrencilere uygulamalı yangın eğitimi
Altında yeni hafta hareketli başladı: Gözler fiyatların yönünde
Milliler Dünya Kupası için sahaya çıkacak: Rakip Kosova
Yeni haftada yağış etkisini sürdürüyor
Prof. Dr. Zakir Avşar: Çevremizdeki savaş, enerji krizi ve Türkiye’nin stratejik gücü
Yükleniyor



