Fraport TAV Antalyaspor-Medipol Başakşehir maçından notlar

Fraport TAV Antalyaspor-Medipol Başakşehir maçından notlar

Fraport TAV Antalyaspor-Medipol Başakşehir maçından notlar

ANTALYA (AA) - Süper Lig'in 30. haftasinda lider Medipol Basaksehir'i konuk eden Fraport TAV Antalyaspor'un teknik direktörü Tamer Tuna, geçen hafta Gaziantep Futbol Kulübü ile yapilan müsabakanin ilk 11'ine göre 3 degisiklige gitti.

Antalya Stadi'nda oynanan müsabakaya kirmizi-beyazli ekip, Boffin, Veysel Sari, Ersan Gülüm, Ufuk Akyol, Kudryashov, Fredy, Bünyamin Balci, Sinan Gümüs, Amilton, Podolski, Jahovic 11'i ile basladi.

Kirmizi-beyazli ekibin teknik direktörü Tamer Tuna, 29. haftadaki Gaziantep FK ilk 11'inde 3 degisiklige gitti.

Cezali duruma düsen Hakan Özmert ile Gaziantep maçinda ilk 11'de görev verdigi ve bu maçta yedege çektigi Dogukan Sinik ve Mukairu'nun yerlerine, Ufuk Akyol ve sakatliklari geçen Sinan Gümüs ve Podolski'ye yer verdi.

 

- Medipol Basaksehir'de 5 degisiklik

 

Turuncu-lacivertli takimin teknik direktörü Okan Buruk, 29. haftadaki Galatasaray müsabakasinin 11'ine göre 5 degisiklik yapti.

Genç teknik adam, Fraport TAV Antalyaspor karsisina takimini, Mert Günok, Junior Caiçara, Martin Skrtel, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Mehmet Topal, Irfan Can Kahveci, Fredrik Gulbrandsen, Enzo Cerivelli, Berkay Özcan, Demba Ba 11'i ile çikardi.

Cezali olan Mahmut Tekdemir, Danijel Aleksic ile Edin Visca'ya kadroda yer veremeyen Buruk, Galatasaray maçinda yedege çektigi Demba Ba, cezasi biten Skrtel ile Berkay Özcan, Mehmet Topal, Fredrik Gulbrandsen'e Antalya maçinda ilk 11'de görev verdi, geçen hafta ilk 11'de yer alan Ponck ile Robinho'yu yedek kulübesinde oturttu.

Yüksek nemin etkili oldugu müsabaka, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda seyircisiz oynandi.

Öte yandan, statta 11 maçtir maç kaybetmeyen Antalyasporlu futbolcularin fotograflarinin yer aldigi "Tarih yazan kadro" yazili afisin tribüne asildigi görüldü.