Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parkın'da temizlik çalışmaları

Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parkın

Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parkın'da temizlik çalışmaları

MERSIN (AA) – Erdemli Belediye Baskani Mükerrem Tollu, belediye temizlik ekiplerinin Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parki Çamliginda yürüttügü çalismalari yerinde inceleyerek bölgedeki agaçlarin budanmasina yardimci oldu.

Tollu, inceleme sonrasi gazetecilere yaptigi açiklamada daha önce Doga Koruma ve Milli Parklar tarafindan isletilen Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parkinin Erdemli Belediyesine tahsis edildigini belirtti.

Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parki Çamligi'nin ilçenin en gözde yerlerinden oldugunu ifade eden Tollu, Parki geçen yil 80 bin kisi tarafindan ziyaret ettigini ve bu yil bu rakamin iki katina çikmasini beklediklerini kaydetti.

Parki en güzel sekilde dizayn edeceklerini belirten Baskan Tollu, söyle devam etti:

"Çamligin tahsisi bize yapilir yapilmaz 100 personelimizle, gelen tatilcilerin hosça vakit geçirebilmeleri adina hummali bir çalisma içerisine girdik. Bu sene pandemiden dolayi kapali yerlerde tatil yapmak istemeyen, sosyal mesafenin en iyi sekilde korundugu çadir turizmi için herkesi Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parki Çamligi'na bekliyoruzDoga ile bas basa kus sesleri altinda çamlar altinda tatil yapmak isteyenleri Erdemli’ye bekliyoruz. Geçen yil çamligimiz 80 bin misafirimize ev sahipligi yapti bu yil bu rakamin iki katina çikmasini bekliyoruz. Bu yil çamligimiz ziyaretçi rekoru kiracak."