Casper VIA ailesinin en yeni üyesi x20 tanıtıldı

Casper VIA ailesinin en yeni üyesi x20 tanıtıldı

Casper VIA ailesinin en yeni üyesi x20 tanıtıldı

ISTANBUL (AA) - Casper, çok yönlü fotograf özelliklerinin ön planda oldugu ailenin en genç ve premium üyesi VIA X20'yi tanitti.

Casper'dan yapilan açiklamaya göre, Casper, bir süredir beklenen yeni telefonu VIA X20’nin özelliklerini duyurdu. Çok yönlü fotograf özelliklerinin ön planda oldugu VIA X20, ailenin en genç ve premium üyesi oldu. Genis açili ekran deneyimi, yüksek performansi ve akilli güç tasarrufu ile dikkat çeken X20, holografik tasarimi ve ergonomik yapisi ile farkli bir kullanici deneyimi sunmaya hazirlaniyor.

En yeni teknolojilere sahip 4 kameranin yapay zekâ ile desteklendigi VIA X20 akilli telefon, yüksek performansli fotograf çekimleri için tasarlandi. F/1.8 diyafram açikligi, SONY IMX586 Sensor, 6PLens PDAF 0.1s ile desteklenen ana kamerasi ve bir çok mod seçenegine olanak saglayan ilave kamera özellikleriyle VIA X20, çok yönlü fotografçilik deneyimi sunuyor.

- Yeni nesil çekim deneyimi

Casper Via X20 daha çok gençlere hitap eden ve güçlü bir telefon olarak göze çarpiyor. Telefonun yapisina bakildiginda, dörtlü arka kamera, farkli kamera çekim modlari, holografik tasarimi, hizli sarji ve yüksek depolama kapasitesi gibi özellikleriyle özellikle telefonuyla çekim yapmayi sevenlere yeni bir deneyim sunmayi vadediyor.

Zoom yapildiginda kirilma yasamadan net görüntü saglayan X20 kamera özellikleri ile detaylari daha kaliteli bir sekilde fotograflamayi saglayan Casper Via X20, 8MP 120 derece genis açi kamerasi ile de genis manzaralari veya kalabalik ortamlari görüntüleyebiliyor.

- Casper Via X20'nin özellikleri

Telefon arka kamerasinda genis açili, makro ve bokeh çekimler için farkli sensörler bulunuyor. VIA X20’nin genis açili kamerasinda Sony IMX586 sensörü kullanilirken, kamera 48 MP çözünürlük ve f/1.8 diyafram açikligina sahip. Genis açili kamera 8 MP çözünürlüge ve 120 derece çekim açisi bulunuyor. Makro kamera ve bokeh için 2 MP çözünürlügünde birer sensör yer aliyor.

25 MP ön kameraya sahip X20’nin hem ön hem de arka kamerasinda yapay zeka ve portre modu özellikleri bulunuyor. 1080p çözünürlügünde de video kaydedebiliyor. Casper VIA X20, yukaridaki özelliklere ek olarak çift sim, parmak izi okuyucu, yüz tanima özelligi, 3.5 mm kulaklik girisi ve FM radyo özelliklerine sahip. Kutudan Android 10 isletim sistemi ile çikiyor. 4510 mAh bataryasi ile hizli sarj özelligine sahip X20’nin içinde ise Helio P70 sekiz çekirdekli islemci, 128 GB depolama alani ve 6 GB RAM yer aliyor.