-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,16% -0,12
-
EURO
50,86% 0,75
-
GRAM ALTIN
7117,26% -0,25
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
Cam Piramit’te Karadeniz ve Burdur rüzgarı esti
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri hafta sonu çeşitli programlarla sürdü.
Karadenizliler ve Burdurlular Gecesi kapsamında düzenlenen konserler, halk oyunları gösterileri ve sahne performansları Ramazan akşamlarına renk katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği geleneksel etkinliklerle vatandaşları kültür ve sanat programlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Hafta sonunda gerçekleştirilen Karadenizliler ve Burdurlular Gecesi’nde müzik dinletileri, halk oyunları gösterileri ve sahne performansları yer aldı. Etkinlikler, Ramazan ayının birlik ve beraberlik atmosferine katkı sundu.
KARADENİZ EZGİLERİ SAHNEDE YER ALDI
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cam Piramit’te düzenlenen geleneksel Ramazan etkinlikleri, hafta sonu gerçekleştirilen programlarla devam etti. Cumartesi akşamı Karadenizliler Gecesi düzenlendi. Program kapsamında Okan Kaya ve Miraç Yılmaz sahne aldı. Sanatçılar, seslendirdikleri eserlerle Ramazan akşamına renk kattı. Karadeniz müziğinin sevilen ezgilerinin yer aldığı gecede katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
HALK OYUNLARI VE YÖRESEL TÜRKÜLER SAHNELENDİ
Pazar günü gerçekleştirilen Burdurlular Gecesi ise jonglör gösterisiyle başladı. Programın devamında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Oyunları Topluluğu sahne aldı. Halk oyunları gösterisi, geceye kültürel bir renk kattı. Gösterilerin ardından yerel sanatçı Fatih Burdurlu sahneye çıkarak yöresel şarkılar seslendirdi. Burdur yöresine ait türkülerin yer aldığı program, izleyicilere Ramazan akşamında hoş bir müzik dinletisi sundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kadir Gecesi için barış ve huzur temennisi
BIST 100 endeksi günü kayıpla kapattı
Matematiğin sonsuzluğu Antalya Bilim Merkezi’nde kutlandı
Kepez’in Ramazan etkinliklerinde Yörük ateşi yandı
ÇOK SEVİLEN AŞK İKSİRİ TEKRAR SAHNEDE!
Turunç Masa’ya Şubat ayında 13 bin 448 başvuru
Cam Piramit’te Karadeniz ve Burdur rüzgarı esti
MANAVGAT BELEDİYESİ TENİS KULÜBÜ SPORCULARINDAN ANTALYA’DA DERECE
BAŞKAN VEKİLİ ÇİÇEK, İFTAR SOFRALARINDA HEMŞEHRİLERLE BULUŞTU
Kemer iftarda buluştu
Büyükşehir’de “Kadın Dostu Kentler” toplantısı
Duacı da Ramazan bereketi
Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık %40,10 arttı, aylık %0,21 arttı
Şubat ayında 121 bin 791 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı
Bülent Kandemir: Halkın İradesi Mahkeme Koridorlarında Susturulamaz
CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir: “Bayram, Dayanışma ve Kardeşliğin Günüdür”
Bakan Gürlek: 2026’nın ilk çeyreğinde 76 suçlu Türkiye’ye iade edildi
Türkiye’den İsrail’in Lübnan’daki kara operasyonuna kınama
Malatya’da ramazan bereketi öğrenci yurtlarına taşındı
Düzce'de “İyilik Haftası” etkinlikleri "İyilik İftarı" ile başladı
Büyükşehir’in iftar buluşmaları Süleymanpaşa ile taçlandı
Premier League’den İngiliz devine transfer yasağı
Beşiktaş ve Fenerbahçe Lewandowski için devrede
Malatya’da kontrolden çıkan araç gölete düştü
Kırıkkale’de öğrenciler üretimde
Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi bugün Kars’ta tüm camilerde idrak edilecek
Yükleniyor



