-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Fatmagül Özpınar İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Anıl Kılınçkaya’ya devretti. Çocuk Başkan Kılınçkaya, akıllı atık toplama sisteminin kurulması ve yeşil alanların korunması ve artırılması için talimat verdi. Kılınçkaya, okullarda ihtiyacı olan çocuklara ücretsiz yemek hizmeti istedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104'ncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hizmet Binası önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Sekreter Cansel Tuncer, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, Belediye Personeli, Zabıta Personeli, Büyükşehir Belediyesi Aday İzcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Böcek, koltuğunu devir ettiği Anıl Kılınçkaya ile birlikte Atatürk Anıtına çelenk sundu. Başkan Böcek ve törene katılan çocuklar coşkuyla bayrakları dalgalandırdı.
KOLTUĞUNU DEVRETTİ
Çelenk sunma törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında devir teslim töreni yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koltuğunu Fatmagül Özpınar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Anıl Kılınçkaya’ya devretti. Devir teslimde Anıl Kılınçkaya’ya Milli Eğitim İlçe Müdürü Yakup Hoplar, Okul Müdürü Mehmet Aşık Doğan, annesi Dilek Kılınçkaya ve babası Mustafa Kılınçkaya eşlik etti.
ATAMIZI ÖRNEK ALARAK ÇALIŞACAĞIM
Başkanlık koltuğunu Başkan Böcek'ten devralan Anıl Kılınçkaya da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, şöyle konuştu, ‘Mustafa Kemal Atatürk gibi ileri görüşlü, ülkesine faydalı ve çocukları çok seven bir başkan olarak görevimi yürütmek istiyorum. Belediye Başkanı olarak öncelikle sokaklara çöp atılmasını engelleyen bir takip sistemi kurmak istiyorum. Çocukların güven içinde oynayabileceği yeşil alan parkları çoğaltacağız. Parkların yanına tarım bahçeleri yaparak, her çocuğun sebze meyve yetiştirmesine olanak sağlamak istiyorum. Okullarda ihtiyacı olan çocuklara ücretsiz yemek hizmeti vereceğim. Bu yemekleri de ev kadınlarına yaptırarak, onlara da iş imkanı sağlayacağım. Halk Ekmek fabrikalarının çoğaltılmasını sağlayacağım. Görevi bana devreden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e şükranlarımı sunuyorum.”
ÇOCUKLARA ARMAĞAN EN BÜYÜK BAYRAM
Çok önemli ve gurur dolu bir gün yaşadıklarını kaydeden Başkan Muhittin Böcek, ‘Cumhuriyetimizin de kurulmasına vesile olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104'ncü yıl dönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kahraman gazileri ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Dünyada çocuklara armağan edilen en büyük bayramı yaşıyoruz. Bu kutsal görevi Anıl Kılınçkaya’ya devretmekten büyük mutluluk duydum. Atamızın ‘Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz’ diye işaret ettiği günler bu yaşlardan başlıyor. Anıl Başkanımızın yapacağı çalışmalar da çevre var, kadınlara destek var, çocuklar var’ diye konuştu.
Başkan Böcek ve Anıl Kılınçkaya daha sonra birlikte 23 Nisan resmi törenlerini izledi.
Manavgat’ta Sözen soruşturması genişliyor: 12 kişi tutuklandı
Trafik polislerine zorlu parkurda sürüş eğitimi veriliyor
Bakan Memişoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Emine Erdoğan’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Uzm. Dr. Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Bakan Bayraktar: Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için aramalar sürecek
İran Kızılayı: 36 bin sivil birim hasar gördü
Beşiktaş’a yeni şort sponsoru: Anlaşma sağlandı
Kent Konseylerinden Fatma Şahin’e ziyaret
Tüketici şikayetlerinde ayakkabı ve giyim zirvede
Yüksek hızlı trenlerde yolcu sayısı 110 milyona ulaştı
Isparta'da kentsel dönüşüm süreci başladı
MHP Milletvekilleri ve MYK üyeleri Beşiktaş Başkanı Serdar Adalı'nın Ankara İftarında Bir Araya Geldi
Yurt dışına kaçan 45 firari suçlu Türkiye’ye iade edildi
Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri başladı
Kuzey Kore’den Japon Denizi yönüne çok sayıda balistik füze denemesi
Galatasaray, Başakşehir karşısında serisini sürdürmek istiyor
Türkiye’de bahar havası etkisini artırıyor
İzmir’de toplu ulaşıma zam: Yeni tarifeler 1 Nisan’da başlıyor
Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi pazartesi idrak edilecek
Diyarbakır’daki petrol arama sahası büyütülüyor
Emeklilerin bayram ikramiyesi ve maaş ödemeleri başladı
Diyarbakır’da tırda 81 kilo sentetik uyuşturucu yakalandı
Karagümrük yenilgisi sonrası Fenerbahçeli futbolculara tehdit mesajları
Meteoroloji uyarıdı: Sağanak, yoğun kar ve toz taşınımı geliyor
Aksaraylı iş insanından türkiye’nin yerli navigasyonuna destek
İskoçya Edinburgh’da büyük iftar buluşması
Düzce Gazeteciler Cemiyeti'nden İftar Programı
Yükleniyor



