-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
BAŞKAN VEKİLİ ÇİÇEK’TEN MANAVGAT İÇİN İTİDAL VE SAĞDUYU ÇAĞRISI
Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, Manavgat Belediyesi 2026 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündeme dair bir konuşma yaptı.
Çiçek, Manavgat hakkında açıklamalarda bulunan tüm siyasilere itidalli olunması çağrısında bulunarak, kent üzerinden yürütülen tartışmalarda sağduyu ve sorumluluk vurgusu yaptı.
Belediye Meclisi kürsüsünden konuşan Başkan Vekili Çiçek, şu ifadeleri kullandı:
“Sayın siyasi büyüklerimiz, kıymetli meclis üyelerim, sayın siyasi parti temsilcileri, değerli Manavgatlı hemşehrilerimiz; bugün bu kürsüde yalnız bir belediye gündemini değil, Manavgat’ın ortak vicdanını, ortak sorumluluğunu ve ortak geleceğini dile getirmek istiyorum. Manavgat; turizmiyle, esnafıyla, pazarcısıyla, çiftçisiyle ve emekçisiyle büyük bir ailedir.
Bu aile içinde yaşanan her gelişme sadece yerel yönetimi değil, şehirle ilgili söz söyleme sorumluluğu olan herkesi yakından ilgilendirmektedir. Buradan özellikle ifade etmek isterim ki; Manavgat’ın bugün içinde bulunduğu süreç, günlük siyasi tartışmaların, polemiklerin ve karşılıklı suçlamaların çok üzerindedir. Bu tartışmaların kazananı olmaz, kaybedeni Manavgat olur.
Bu nedenle gerek yerel gerekse ulusal düzeyde söz söyleyen tüm siyasi büyüklerimize çağrım şudur: Manavgat üzerinden yürütülen her söylemde ölçüye, sağduyuya ve bu şehrin hassasiyetlerine azami dikkat gösterilmelidir. Arkadaşlar, bizler burada Manavgat Belediyesi Meclisi’nde farklı siyasi görüşlere sahip olabiliriz. Ancak hepimizin ortak paydası Manavgat’tır. Bu çatı altında siyaset yapılır ama Manavgat’a zarar verecek bir dil ve yaklaşım asla kabul edilemez.
Manavgat halkımıza buradan açık bir mesaj vermek istiyorum. Belediyemiz, kapısı herkese açık, hiç kimseyi dışlamayan, adaleti ve eşitliği esas alan bir anlayışla yönetilmektedir ve yönetilmeye devam edecektir. Bu süreçte sükûnete, birliğe ve karşılıklı anlayışa her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır.
Manavgat bugüne kadar birçok zorluğu birlik olarak aşmıştır. Bugün de aynı sağduyu ve olgunlukla bu süreci aşacağına yürekten inanıyorum. Manavgat hepimizindir. Bu şehir ayrışarak değil, birlik olarak güçlenir. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Teşekkür ederim.”
Adana merkezli bahis operasyonu: 24 tutuklama
Çelik: İHA ve SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmek beka meselesi
Devlet Bahçeli’den İlber Ortaylı için taziye mesajı
Kocaeli'de penaltı tartışması: Selçuk İnan kulübeyi soyunma odasına götürdü
Manavgat’ta Sözen soruşturması genişliyor: 12 kişi tutuklandı
Trafik polislerine zorlu parkurda sürüş eğitimi veriliyor
Bakan Memişoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Emine Erdoğan’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Uzm. Dr. Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Bakan Bayraktar: Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için aramalar sürecek
İran Kızılayı: 36 bin sivil birim hasar gördü
Beşiktaş’a yeni şort sponsoru: Anlaşma sağlandı
Kent Konseylerinden Fatma Şahin’e ziyaret
Tüketici şikayetlerinde ayakkabı ve giyim zirvede
Yüksek hızlı trenlerde yolcu sayısı 110 milyona ulaştı
Isparta'da kentsel dönüşüm süreci başladı
MHP Milletvekilleri ve MYK üyeleri Beşiktaş Başkanı Serdar Adalı'nın Ankara İftarında Bir Araya Geldi
Yurt dışına kaçan 45 firari suçlu Türkiye’ye iade edildi
Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri başladı
Kuzey Kore’den Japon Denizi yönüne çok sayıda balistik füze denemesi
Galatasaray, Başakşehir karşısında serisini sürdürmek istiyor
Türkiye’de bahar havası etkisini artırıyor
İzmir’de toplu ulaşıma zam: Yeni tarifeler 1 Nisan’da başlıyor
Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi pazartesi idrak edilecek
Diyarbakır’daki petrol arama sahası büyütülüyor
Emeklilerin bayram ikramiyesi ve maaş ödemeleri başladı
Diyarbakır’da tırda 81 kilo sentetik uyuşturucu yakalandı
Karagümrük yenilgisi sonrası Fenerbahçeli futbolculara tehdit mesajları
Yükleniyor




