-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Başkan Topaloğlu’na Mola Evi teşekkürü
Kemer’de gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile gündeme gelmeye devam eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na Kemer’de yaşayan engelli birey Suat Asar’ın annesi Reyhan Top, Mola Evi için teşekkür mesajı gönderdi.
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında meclis üyelerinin de desteğiyle engelli bireylere yönelik yapılan Mola Evi’nin “Davulcu Suat’ı” olarak bilinen Suat Asar’ın annesi Reyhan Top, Mola Evi projesinden dolayı mutluluğunu dile getirdi.
Anne Reyhan Top, Başkan Topaloğlu’na yazığı mesajında, engelli bir evlat sahibi olmanın hayatın tüm renklerinin ve boyutlarının bir anda değişmesi demek olduğunu ifade ettiği mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Oğlum Suat’a serebral palsi teşhisi konulduğunda kendimizi hayatın zorlu bir sınavının içinde bulduk. O günden beri de bu mücadelenin içindeyiz. Suat bugün 23 yaşında. Kalbi müzikle ve özellikle davul çalma tutkusuyla atan bir genç. Yıllardır Göynük Mahallesi’nde yaşıyoruz ancak Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte oğlumun ve bizim kaderimiz umut dolu bir yöne evrildi. Mola Evi, bizim için sadece bir merkez değil Suat’ın hayata bağlandığı bir yuva oldu. Orada gördüğü el kaslarını geliştirme tedavisi sayesinde fiziksel ilerleme kaydederken, sosyal kabul görmesi ve sevgiyle karşılanması beni tarif edilemez bir mutluluğa boğuyor. Mola Evi’nde geçirdiği vakitlerde mutluluktan adeta havalara uçuyor. Hele bir de orada davul çalmasına müsaade ettiklerinde dünyalar onun oluyor. Sayın Başkanım; bizlere verdiğiniz bu destek ve sağladığınız imkanlar için size yürekten teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar kimsenin yapmadığı bu dokunuşlar, bizlere sadece yardım değil aynı zamanda yaşama gücü verdi. İyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız. Size ve tüm ekibinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.”
Başkan Topaloğlu ve meclis üyelerinin desteğiyle Kemer’e kazandırılan Mola Evi’nde faaliyetler devam ediyor.
Kocaeli'de penaltı tartışması: Selçuk İnan kulübeyi soyunma odasına götürdü
Manavgat’ta Sözen soruşturması genişliyor: 12 kişi tutuklandı
Trafik polislerine zorlu parkurda sürüş eğitimi veriliyor
Bakan Memişoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Emine Erdoğan’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Uzm. Dr. Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Bakan Bayraktar: Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için aramalar sürecek
İran Kızılayı: 36 bin sivil birim hasar gördü
Beşiktaş’a yeni şort sponsoru: Anlaşma sağlandı
Kent Konseylerinden Fatma Şahin’e ziyaret
Tüketici şikayetlerinde ayakkabı ve giyim zirvede
Yüksek hızlı trenlerde yolcu sayısı 110 milyona ulaştı
Isparta'da kentsel dönüşüm süreci başladı
MHP Milletvekilleri ve MYK üyeleri Beşiktaş Başkanı Serdar Adalı'nın Ankara İftarında Bir Araya Geldi
Yurt dışına kaçan 45 firari suçlu Türkiye’ye iade edildi
Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri başladı
Kuzey Kore’den Japon Denizi yönüne çok sayıda balistik füze denemesi
Galatasaray, Başakşehir karşısında serisini sürdürmek istiyor
Türkiye’de bahar havası etkisini artırıyor
İzmir’de toplu ulaşıma zam: Yeni tarifeler 1 Nisan’da başlıyor
Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi pazartesi idrak edilecek
Diyarbakır’daki petrol arama sahası büyütülüyor
Emeklilerin bayram ikramiyesi ve maaş ödemeleri başladı
Diyarbakır’da tırda 81 kilo sentetik uyuşturucu yakalandı
Karagümrük yenilgisi sonrası Fenerbahçeli futbolculara tehdit mesajları
Meteoroloji uyarıdı: Sağanak, yoğun kar ve toz taşınımı geliyor
Aksaraylı iş insanından türkiye’nin yerli navigasyonuna destek
İskoçya Edinburgh’da büyük iftar buluşması
Yükleniyor



