-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,03
-
EURO
51,27% -0,01
-
GRAM ALTIN
6266,11% -2,44
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
İstanbul’un Güngören ilçesinde çıkan kavgada 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın bıçaklanarak hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.
İSTANBUL-BHA
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, suça sürüklenen çocuk E.Ç. hakkında “çocuğa karşı kasten öldürme”, “6136 sayılı yasaya muhalefet etme” ve “zincirleme şekilde silahla tehdit” suçlarından dava açıldı.
Başsavcılıktan yapılan açıklamada, olayın 14 Ocak tarihinde İstanbul’un Güngören ilçesinde meydana geldiği hatırlatıldı. Soruşturma kapsamında elde edilen delillerin birlikte değerlendirilmesi sonucunda, E.Ç’nin Atlas Çağlayan’ı kesici-delici aletle göğüs bölgesinden yaraladığı tespit edildi. Adli Tıp Kurumu’nun otopsi raporuna göre, Atlas Çağlayan’ın ölümünün kot kesisi ve iç organ yaralanmasına bağlı gelişen iç kanama sonucu meydana geldiği belirlendi.
Şüphelinin cezai sorumluluğu bulunduğu tespit edildi
Adli Tıp Kurumu tarafından düzenlenen raporda, 13 Nisan 2011 doğumlu E.Ç’nin işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama ve davranışlarını yönlendirme yeteneğinin yeterince gelişmiş olduğu ifade edildi. Ayrıca olayda kullanılan ve şüpheliye ait olduğu belirlenen bıçağın, 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun kapsamında değerlendirildiği kaydedildi.
Olay anı kameraya yansıdı, diğer çocuklara da tehdit iddiası
Soruşturma dosyasına olay anına ilişkin kamera görüntülerinin de dahil edildiği belirtilen açıklamada, tanık beyanlarına göre şüphelinin saldırı sırasında olay yerinde bulunan diğer çocuklara da bıçak doğrultarak tehditte bulunduğu aktarıldı. Bu kapsamda, tutuklu bulunan suça sürüklenen çocuk E.Ç. hakkında hazırlanan iddianamenin Bakırköy Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildiği ve kamu davasının açıldığı bildirildi.
A Milli Takım’dan kritik zafer! Dünya Kupası kapısı aralandı
Genç kadının bağışı üç hastaya yaşam olacak
Çöpe atılan altınlar saatler süren aramayla bulundu
Tarım Bakanı Yumaklı çocuklarla fidan dikti
Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi
Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
"Yenidoğan çetesi" davasında tutukluluk devam kararı
Galatasaray’dan 347 milyon euroluk dev gelir
Erdoğan: Teşkilatımız Ramazan’da milletle gönül gönüleydi
ABB’den “peyzaj vurgunu” iddialarına yalanlama
Merkez Bankası rezervlerinde sert düşüş
Küresel ticaret alarmda: Hürmüz Boğazı’nda 1900 gemi durdu
RTÜK Başkanı Daniş’ten Adalet Bakanı Gürlek’e ziyaret
Otomotiv ihracatı 41,5 milyar dolarla tarihi rekor kırdı
RATEM Başkanı Vedat Gündoğan'dan Türk İnternet Medya Birliği'ne ziyaret
YKS’ye 2,4 milyon başvuru: En yaşlı aday 87 yaşında
NATO Irak misyonu sonlandı: Türk askeri yurda döndü
Bursa’da barajlar yeniden doldu
LGS'de yeni uygulama: Beslenme paketi için veli onayı şart
İstanbul’da sahte içki operasyonu: 28 bin litre alkol ele geçirildi
Rusya’dan Washington ve Tel Aviv’e çağrı: İran’ın nükleer tesislerine saldırılar durmalı
Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Ak Parti Aksaray İl Gençlik Kolları, 81 il arasında Türkiye birincisi oldu
Helvadere Göletinde yalnız pelikan ziyaretçilerin ilgi odağı oldu
Elazığ’da 4,3 büyüklüğünde deprem
14 şehirdeki 54 Hazine taşınmazı için özelleştirme kararı
Milliler Dünya Kupası yolunda kritik virajda: Rakip Romanya
Aksaray’da trafiği rahatlatacak yeni çevre yolu
Aksaray’da oyun parkları yenileniyor
X'te erişim sorunu: Kullanıcılar platforma giremedi
Yükleniyor



