Ofo Otel Suixlara oldu

Ofo Otel Suixlara oldu

Tesisin baştan aşağıya her köşesinin yeniden gözden geçirilip, yenilendiğine dikkat çeken Genel Müdür Ömer Özkul, geçmişte şehir otelciliğinin ve banketlerin en önemli markalarından birisi olan Ofo Otel'in Hotel Suix Lara adı altında hizmete geçtiğini ve oteldeki değişimin de acenteciler ve gelen konuklar tarafından büyük bir beğeni topladığına dikkat çekti.

Hotel Suix Lara Genel Müdürü Ömer Özkul,  Eski adıyla Ofo otel olan Hotel Suix Lara,  Sayın İzzet Kırımlı'nın başında olduğu ve yenilenmiş haliyle Türk turizmine yeniden merhaba dedi. Otelimiz geçen üç yıl boyunca kapalıydı. Otelimiz kapalı olduğu dönemlerde ciddi bir yenileme çalışması yapıldı. Otelimiz, baştanbaşa değişimler yapılarak yeniden Antalya'nın şehir otelciliğine kazandırıldı. Grupları almaya başladık. Bundan sonrası da iyi gözüküyor. Acentecilerimiz bizlere gereken desteği veriyorlar. Otelimizin nasıl değiştiğini bizlere yaptıkları ziyaretlerle de çok yakından gördüler. Gelen konuklarımız oldukça mutlu. Çünkü servisi, hizmeti ve mutfağıyla yıllardır birlikte çalıştığımız ekip olduğumuz için bir sıkıntımız yok” dedi.

Hotel Suix Lara ‘da odalar tamamen değişirken, tüm mefruşatlar da değişti.  Hamam, Spa merkezi değişti ve geliştirildi. Buhar odası eklendi, sauna yeni baştan yapıldı. Kapalı yüzme havuzu, jakuzisi de bu güzelliklere dahil edildi. Mutfak bölümü de yenilenen otel deyimli mutfak şefi ve ekibiyle de gelen konuklarına muhteşem tatları sunmak için gece gündüz demeden çalışıyor.

Pazarlar konusunda herhangi bir ayrım yapmadıklarına da dikkat çeken Genel Müdür Özkul, iki yıl gibi bir süre için planların yaptıklarını ve  bu tarihten sonra da  büyük sürprizlerle Antalya'nın ve turizm acentelerinin karşısına çıkacaklarını söyledi. Özkul, Pazarlar konusunda herhangi bir ayırımımız yok. Pazar portföyümüzde İranlı da var, Rus da var Avrupalı da, İngiliz de var. Şehir oteli olduğumuz için sonuçta iç pazar konuklarımız da yoğunlukta olacak. Daha önce otelimiz daha çok İran ve İsrail pazarları tarafından yeğleniyordu. İsrail'le ilgili de gelişmeler olabilir. Özellikle son dönem İsrail ile ilgili güzel haberler geliyor” diye konuştu.