7 klasik kadın yalanı

7 klasik kadın yalanı

7 klasik kadın yalanı

1- YATAKTA SENDEN İYİSİNE RASTLAMADIM

Tatatataaa! Evet kadınların en vurucu yalanından başlayalım dedik efenim. Her kadın hayatında en az bir kez yatakta bu yalana başvurmuştur. Kullanmadım diyene itibar etmeyiniz. Ama panik yok, tehlikeli bir yalan değildir. Kötü bir amaca hizmet etmez. Kadınlar sadece partnerlerini motive etmek ister. Üstelik işe de yarar. Hadi ama beyler yalan da olsa bunu duymaktan hoşlandığınızı inkar edemezsiniz!
 

 2- BEN SANA GÜVENİYORUM HAYATIM

Yalan. Kesinlikle güvenmiyor. ?Babana bile güvenme, çevre çok kötü? diyerek büyütülen bir cinsten bahsediyoruz. Üstelik, size ulaşana kadar en az birkaç erkekten aldığı darbeler de sağlaması olduğundan, güven kelimesi kadınlar için sözlükte ?g? harfinde bulabilecekleri bir kelimeden öte bir şey değildir. Ama itiraf edelim güveniyor(muş) gibi yapmakta müthiş yeteneklidirler. 


 

3- HUYSUZ VE TATLI KADIN BEN DEĞİLİM

Eyy erkek cinsi! Bakın bu madde size dev bir hizmet. Huysuz ve tatlı kadın şarkısını gözümüzün içine bakıp süzülen gözlerle bize söylemeyin kardeşim. Biliyoruz; mazide kim bilir kaç kadına daha aynı şarkıyı, aynı melül gözlerle bakıp söylediniz. Baydık biz bundan tamam mı! Hoşumuza gitmek bir yana, şöyle elimizin tersiyle bir şaplak indirmek istiyoruz bu şarkı bize ithaf edildiğinde. Ama kibarlıktan yalandan bir gülümsemeyle olayı savuruyoruz.

 4- TABİİ Kİ TELEFONUNU KARIŞTIRMIYORUM!

Tüm kadınların içinde bir ajan saklıdır, DNA?larına işlemiştir bu.. Yeri geldiğinde bunu ortaya çıkarmaktan kaçınmaz! Beyler sizleri temkinli olmaya davet ediyoruz. ?Ben seni asla kıskanmam?, ?kişisel alanlara müdahaleyi saygısızca buluyorum? diyen bir kadın bile bir gün o telefona elini atacak. Bizden söylemesi :) 


 

 5- DÜŞÜNMEN YETER

Bakın bu da beyaz yalanlardan biridir. Hayır, efendim bu laf doğru değil. Biraz özenmeniz gerekiyor. Aile terbiyesi  gördüğümüzden gıkımızı çıkarmıyorsak siz de suyunu çıkarmayın. Bir demet gül, doğum günü ya da evlilik yıldönümünü kurtarmaya yetmiyor. Biraz üzerine kafa yorun, biraz yaratıcı olun!

 
 

6- BAŞIM AĞRIYOR BU AKŞAM OLMAZ

 Nesilden nesile aktarılarak 2015?e kadar gelmeyi başardığına inandığımız ?başım ağrıyor, bu akşam olmaz? yalanı kadınların en güçlü silahı olarak bilinir! Üzgünüm hanımlar, ama beyler artık bu numarayı yemeyeli epey oluyor. Hadi ama daha yaratıcısını bulacağınızdan hiç şüphemiz yok J Yine de küçük bir tavsiyede bulunmak istiyoruz; en güçlü silahınız olabilir, ama partnerinizle aranızda ne geçerse geçsin bu soruna cinselliği bulaştırmayın. Beklenmedik sonuçlar doğurabilir!



7- TABİİ Kİ ANNENİ ÇOK SEVİYORUM
Yıllardır süren bir savaş bu, ?gelin-kaynana savaşları?.. bitmedi, bitmeyecek!  Bu durumda kadınlar bazen dişlerini sıka sıka ?tabii ki anneni seviyorum, hayatım? demeye mecbur bırakılacaktır.