Antalyaspor, ligde yenilmezliğini 10 maça çıkarmak istiyor

Antalyaspor, ligde yenilmezliğini 10 maça çıkarmak istiyor

Antalyaspor, ligde yenilmezliğini 10 maça çıkarmak istiyor

ANTALYA (AA) - OKTAY ÖZDEN - Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 28. haftasinda yarin konuk edecegi Çaykur Rizespor'u maglup edip yenilmezlik serisini 10 maça çikarmayi hedefliyor.

Ligde geride kalan 27 hafta sonunda topladigi 33 puanla 10. sirada yer alan kirmizi-beyazlilar, son 9 müsabakasini kaybetmeyerek 5 galibiyet, 4 beraberlikle hanesine 19 puan yazdirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle ara verilen lige, geçen hafta Besiktas'i deplasmanda 2-1 yenerek galibiyetle dönüs yapan Akdeniz temsilcisi, bu hafta Çaykur Rizespor ile oynayacagi karsilasmaya kilitlendi.

Antalyaspor, Süper Lig'de iç sahada en son maglubiyetini 19 Ocak'ta Göztepe'ye (0-3) karsi yasadi.

Çaykur Rizespor'la Süper Lig'de 8 sezonda 15 kez karsi karsiya gelen kirmizi-beyazlilar, bu maçlardan 3'ü iç sahada olmak üzere 6'sindan galibiyetle ayrildi, 4 karsilasmayi yesil-mavililer kazandi. Takimlar 5 mücadelede sahadan beraberlikle ayrildi.

 

- Süglün: "Kendi sahamizda iyi oynuyoruz"

 

Antalyaspor Kulübü Basin Sözcüsü Murat Süglün, AA muhabirine yaptigi açiklamada, ligde inanilmaz basari elde ettiklerini söyledi.

Bu basarinin devam etmesini istediklerini vurgulayan Süglün, söyle konustu:

"Kendi sahamizda iyi oynuyoruz. Taraftarsiz bir maç daha. Taraftarlarimiz Kovid-19 tedbirleri nedeniyle stada gelemeyecek. Bu maçi da onlar için almak istiyoruz. Çünkü her dakika yanimizdalar. Kupa maçinda da kamp yaptigimiz otele gelip, bizi yolcu ettiler, inanilmaz destek verdiler. Sahamizda Rizespor maçini da alip 10 maç yenilmez olmayi planliyoruz. Bu galibiyeti taraftarlarimiza armagan etmek istiyoruz."

Sakatligi süren defans oyuncusu Bahadir Öztürk'ün yurt disindan Antalya'ya döndügünü ve bireysel antrenmanlara basladigini, ancak sezonu kapattigini ifade eden Süglün, Çaykur Rizespor maçinda Nazim Sangare'nin de kart cezalisi olmasi nedeniyle forma giyemeyecegini sözlerine ekledi.