MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır”a sosyal medya hesabından tepki gösterdi. MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan sosyal medya hesabından şu şekilde tepki gösterdi; Siyasetin onuru ve nezaket çerçevesi içerisinde yürütülmesi,...
21.03.2025
0
Göz damlası oruç bozar mı? Türk Oftalmoloji Derneği göz damlası kullanması gereken hastalar için önemli bir açıklama yaptı.
07.03.2025
0
Cumhurbaşkanlığından Mobbing Genelgesi ! 6 Mart 2025 Tarih 32833 sayıyla Resmi Gazetede yayınlanan “İş Yerlerinde Psikolojik Tacizin (Mobbing) önlenmesi” ile ilgili 2025/3 sayılı genelge yayınlandı.
07.03.2025
0
Suriyeli mülteciler tarafından kaçak yollarla Saka kuşlarının avlanması, Türkiye’de doğal yaşamı tehdit ediyor. Saka kuşlarının avlanması ve satılması yasak olmasına rağmen, mülteciler Türkiye'de insanlık dışı yöntemlerle kuşları yakalayıp satmak için ülkelerine götürüyorlar.
07.03.2025
0

Fenerbahçe rejenerasyon çalışması yaptı

Fenerbahçe’de dün Rangers ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçına 11’de başlayan futbolcular günün antrenmanını rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladılar.

Fenerbahçe rejenerasyon çalışması yaptı
Yayınlama: 07.03.2025
12
A+
A-

Fenerbahçe’de dün Rangers ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçına 11’de başlayan futbolcular günün antrenmanını rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladılar.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetimindeki idmana diğer futbolcular ise salonda yapılan core çalışmasıyla başladı.

Isınma ve çabukluk programlarının ardından pas çalışmaları yapan futbolcular, antrenmanı dayanıklılık koşularıyla tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.