MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır”a sosyal medya hesabından tepki gösterdi. MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan sosyal medya hesabından şu şekilde tepki gösterdi; Siyasetin onuru ve nezaket çerçevesi içerisinde yürütülmesi,...
21.03.2025
0
Göz damlası oruç bozar mı? Türk Oftalmoloji Derneği göz damlası kullanması gereken hastalar için önemli bir açıklama yaptı.
07.03.2025
0
Cumhurbaşkanlığından Mobbing Genelgesi ! 6 Mart 2025 Tarih 32833 sayıyla Resmi Gazetede yayınlanan “İş Yerlerinde Psikolojik Tacizin (Mobbing) önlenmesi” ile ilgili 2025/3 sayılı genelge yayınlandı.
07.03.2025
0
Suriyeli mülteciler tarafından kaçak yollarla Saka kuşlarının avlanması, Türkiye’de doğal yaşamı tehdit ediyor. Saka kuşlarının avlanması ve satılması yasak olmasına rağmen, mülteciler Türkiye'de insanlık dışı yöntemlerle kuşları yakalayıp satmak için ülkelerine götürüyorlar.
07.03.2025
0

Başkan Topaloğlu, deprem ve yangın sempozyumuna katıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından Afyon’da düzenlenen “Deprem ve Yangın Sempozyumu’na katıldı.

Başkan Topaloğlu, deprem ve yangın sempozyumuna katıldı
Yayınlama: 20.02.2025
2
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından Afyon’da düzenlenen “Deprem ve Yangın Sempozyumu’na katıldı.

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek, belediye başkanları ve birlik meclis üyelerinin yanı sıra Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Bilici ile Cansın Efir de katıldı.

 

Sempozyumda ikili görüşmeler gerçekleştiren Başkan Topaloğlu, deprem ve yangınlar konusunda yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin en önemli konularından olan deprem ve yangınlar hakkında yaptığımız sempozyum çok verimli geçiyor. Kemer Belediyesi olarak Kemer Arama ve Kurtarma Derneği’ni (KEMKUT) kurduk. Kemer’imizde çıkan orman yangınlarına ve diğer afetlere karşı mücadele noktasında önemli başarılar elde ettik. Özellikle orman yangınları konusunda eğitimler verdik. Kemer Belediyesi olarak deprem ve yangın konularına hassasiyetle yaklaşıyoruz ve afet öncesi ve sonrası yapılması gerekenler ve yapılmaması gerekenlerle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizde deprem ve yangın yaşanmamasını diliyorum. Olası bir afette ise Kemer Belediyesi olarak her türlü tedbirimizi aldık ve almaya devam ediyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.