Menü Yarını bekleme anında haber al - ANTALYA GÜNCEL
Tarih: 25.03.2026 00:20
Silahlı Suç Örgütüne Yönelik Operasyon

Silahlı Suç Örgütüne Yönelik Operasyon

Facebook Twitter Linked-in

Y.A. isimli müşteki, Kepez ilçesinde plakasız motosiklet kullanan ve yüzleri kar maskeli 2 şahıs tarafından uzun süre aracının takip edildiğini, motosikletli şahısların aracına pompalı av tüfeği ile 2 el ateş ederek kaçtıklarını, olay sonrası yabancı GSM numarasından aranarak bir suç örgütü adına silahlı saldırının gerçekleştirildiğini, bunun bir uyarı niteliğinde olduğunu ve tehditle kendisinden 60 milyon TL talep edildiğini ifade ederek şikayetçi olması üzerine;

Şüpheli şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, şahısların silahlı suç örgütü üyesi oldukları TESPİT EDİLMİŞTİR.

Olayla ilgili KGYS ve güvenlik kamera görüntülerinin incelemesi ve yapılan saha çalışmaları neticesi, silahlı saldırı eyleminde motosiklet ve silah ayarlayarak olay öncesi keşif yaptıkları tespit edilen 6 şahıs YAKALANMIŞTIR.

Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 3 şahıs hakkında Adli Kontrol Kararı Uygulanmış, 3 şahıs TUTUKLANMIŞTIR.
 
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinci ile hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —