Menü Yarını bekleme anında haber al - ANTALYA GÜNCEL
Tarih: 18.10.2025 22:44
MHP İl Başkanı Sadullah Güneş; Kılıcın keskin olsun başkan

MHP İl Başkanı Sadullah Güneş; Kılıcın keskin olsun başkan

Facebook Twitter Linked-in

MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak atanan Ömer Faruk Yıldırım'ı ziyaret etti.

Kılıcın keskin olsun

Geçtiğimiz günlerde Antalya Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanan Ömer Faruk Yıldırım'ı tüm ekibiyle birlikte hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş ziyaret esnasında yeni atanan Ülkü Ocakları başkanına kılıç hediye etti. "Kılıcın keskin olsun" diyen Güneş, hayırlı olsun ziyaretinin ardından yeni İl Ocak Başkanı Yıldırım ile toplantı salonunda çay eşliğinde muhabbet etti.

Her daim ocağımızlayız

Yönetiminin çoğunluğunun Ülkü ocaklarında yetiştiğini belirten İl Başkanı Güneş, "Şimdi hepimiz siyasi arenadayız. Ülkü ocaklarında piştik, partimizde arkadaşlarımızla birlikte sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Hepimiz Ülkü Ocaklarının önemini biliyoruz. Her daim ocağımıza desteğimiz tamdır" dedi.

Hep birlikte dua ettiler

Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Faruk Yıldırım ile birlikte Başkan Güneş ve ekibi Andızlı mezarlığında Ülkücü şehitler İmdat Sarıca ve Hüseyin Bakışlı'nın mezarlarını ziyaret edip dua etti. MHP İl Başkanı Güneş ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yıldırım şehitlerin mezarında dualarından ardından ayrıldı.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —