Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları Ramazan etkinliklerinde bir araya getirecek. Konyaaltı Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunun vurgusuna dikkat çekildi. Etkinliklerin ise 21 Şubat Cumartesi günü HayatPark içerisinde yer alan Kır Kahvesi'nde saat 20:00 ile 22:00 arasında gerçekleşeceği aktarıldı. Ayrıca yapılan duyuruda, ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.
GELENEKSEL RAMAZAN RUHU YANSITILACAK
Konyaaltı Belediyesi'nin düzenleyeceği Ramazan etkinliklerinin programı belli oldu. Saat 20:00'de başlayacak etkinliklerde Semazen, Meddah ve Karagöz-Hacivat gösterileri yer alacak. Ayrıca etkinlikler kapsamında Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi'nin hazırladığı 'Dedik Oldu' adlı Doğaçlama Tiyatro oyunu sahnelenecek. Ramazan etkinlikleri, Türk Sanat Müziği Konseri ile sona erecek.
KOTAN, "RAMAZAN AYININ MANEVİYATINI YANSITMAK İSTEDİK"
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Geleneksel Ramazan ayı kültürümüzü yansıtan etkinliklerle hem büyüklerimizi geçmişte götürmeyi hem de çocuklarımızı bu değerlerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Ramazan ayının maneviyatını Konyaaltı'mızda yansıtmak istedik. Tüm halkımızı HayatPark'ta düzenleyeceğimiz etkinliklerimize davet ediyorum. Hepimize hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı.