Menü Yarını bekleme anında haber al - ANTALYA GÜNCEL
Tarih: 13.09.2025 19:29
Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör, yatırımlarını anlattı

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör, yatırımlarını anlattı

Facebook Twitter Linked-in

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, TİMBİR heyetine bölgede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Üç bin nüfuslu Kızılkaya Belediyesi'nde ikinci dönem MHP'den belediye başkanı seçilen İlkay Güngör, beldelerinde yaptığı tüm yatırımları ve belediye olarak oluşturdukları iş istihdamları hakkında bilgi verdi.

Öncelikli olarak öğrencilere burs verdiklerini söyleyen Güngör, "Bölge halkımız da bizlere katkı vermeye başladı. Yurtdışından bölge vatandaşlarımızda destek oluyor. Kullanılmayan tarlaları bizim ekmemize izin verdiler ve tüm gelir öğrencilere dağıtılıyor" dedi.

55 kilometre yol yaptıklarını belirten Güngör, "Doğalgaz ve alt yapı çalışmalarının ardından tüm yolları kilit taşlarıyla döşedik. 50 yıllık içme suyu tesisatını belediye olarak çözme gurunu yaşadık. Benden önceki belediye başkanları da yapmamıştı. Elimizi taşın altına koyarak tüm sorunu çözmüş olduk" şeklinde konuştu.

Kadınlara istihdam yaratmaya önem gösterdiklerini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirten Güngör, "Belediye olarak istihdamların yanı sıra belediyenin ihtiyacı olan parke ve kent mobilya işini kendimiz çözmeye başladı. Güzel bir müze kurduk. Bölgemizi turizme açık bir hale getirdik" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —