MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır”a sosyal medya hesabından tepki gösterdi. MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan sosyal medya hesabından şu şekilde tepki gösterdi; Siyasetin onuru ve nezaket çerçevesi içerisinde yürütülmesi,...
21.03.2025
0
Göz damlası oruç bozar mı? Türk Oftalmoloji Derneği göz damlası kullanması gereken hastalar için önemli bir açıklama yaptı.
07.03.2025
0
Cumhurbaşkanlığından Mobbing Genelgesi ! 6 Mart 2025 Tarih 32833 sayıyla Resmi Gazetede yayınlanan “İş Yerlerinde Psikolojik Tacizin (Mobbing) önlenmesi” ile ilgili 2025/3 sayılı genelge yayınlandı.
07.03.2025
0
Suriyeli mülteciler tarafından kaçak yollarla Saka kuşlarının avlanması, Türkiye’de doğal yaşamı tehdit ediyor. Saka kuşlarının avlanması ve satılması yasak olmasına rağmen, mülteciler Türkiye'de insanlık dışı yöntemlerle kuşları yakalayıp satmak için ülkelerine götürüyorlar.
07.03.2025
0

AKSU BELEDİYESİ, ANATOLİA HOSPİTAL İLE PROTOKOL İMZALADI

AKSU BELEDİYESİ, ANATOLİA HOSPİTAL İLE PROTOKOL İMZALADI
Yayınlama: 07.10.2024
23
A+
A-

Aksu Belediyesi ile Özel Anatolia Hospital Hastaneleri arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

Aksu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Özel Anatolia Hospital Hastaneleri arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesine imzalanan sağlık hizmetleri protokolüne göre; belediye personeli, birinci dereceden yakınları ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri yüzde 20 indirimden faydalanacak.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve Özel Anatolia Hospital Hastaneleri Kurumsal Pazarlama ve Satış Uzmanı Yağmur Yağmur tarafından imzalanan protokol 1 Ekim 2024 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle geçerli olacak.

Sözleşmeye göre belediye çalışanları ve birinci dereceden yakınları; muayene katılım payı farkları, ayakta ve yatarak gerçekleştirilen tedaviler, Hastane Check-Up Paketleri, tahlil, tetkik ve yatan hasta hizmetlerinde oluşacak fark ücretlerinde SGK fark tutarı üzerinden yüzde 20 indirim hakkından faydalanabilecek.

Başkan Yıldırım “En değerli varlığımız sağlığımızı en iyi şekilde muhafaza etmek ve sağlığımıza gereken önemi göstermek öncelikli vazifemiz olmalı. Personelimiz ve ailelerinin sağlığı bizim için önemli. Bu imkânı sağlayan hastane yönetimine teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.